NYNA Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autko super ale faktycznie szkoda ze zawias nie regulowany bo to zaj.... sprawa, jak lecisz w trasę to obniżasz i auto jedzie jak przyklejone, a jak śmigasz po polnych drogach to w górę i niczym się nie martwisz po prostu rewelacyjna sprawa. Z tymi dużymi kołami to też bym nie szalał za bardzo jak dużo jeździsz po nie utwardzonych drogach.
Gość mmcv Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Super auto , szkoda ze ten zawias nie regulowany. Naprawde piekny samochod. Gratuluje zakupu !! i udanej eksploatacji
mumen Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Chu...y grill, za mała gleba, za dużo plastików napaćkane wszystkiego ja w fordzie... he he, żartowałem, w tym wydaniu i tym kolorze przepięknym zresztą wszystko wygląda jak trzeba, chciał bym spróbować kiedyś i porównać jak się w takiej wersji jeździ. Pozdro.
camilo... Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Gratki fajny sprzęt, jakie w dół??? to jest ALLROAD, nie RS Pozdr.
A-rek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 ale nie z kabiny i nie w kilka sekund jest taki gwint jak KW HLS
Adas Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 ale nie z kabiny i nie w kilka sekund jest taki gwint jak KW HLS KW HLS 2: 2499 euro, K HLS 4: 3299 euro http://www.kwpolska.pl/img/hls.pdf
conner001 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 ale nie z kabiny i nie w kilka sekund jest taki gwint jak KW HLS KW HLS 2: 2499 euro, K HLS 4: 3299 euro http://www.kwpolska.pl/img/hls.pdf ciekawe Ma to ktoś już założone?
alvaro Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 przy takiej kasie to lepiej było brać ORI podczas konfiguracji wozu Ciekawe ile kosztuje ORI podczas zamawiania nóffki :gwizdanie:
conner001 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 przy takiej kasie to lepiej było brać ORI podczas konfiguracji wozu wiem wiem Ale cóż[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 13:22_________________________________________________ przy takiej kasie to lepiej było brać ORI podczas konfiguracji wozu wiem wiem Ale cóż 6 tys.
alvaro Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 no to pierdnięcie w mąkę przy cenie ogółu :gwizdanie:
turdzi Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 no to pierdnięcie w mąkę przy cenie ogółu :gwizdanie: latwo sie mowi jak zaczniesz to skadac do kupy to sie robi calkiem sporo tym bardziej ze ze to co fajne i chcial bys miec nie kosztuje 5 zl , a idzie w tysiace tu 6K tam 5K to 3K i juz 15 nie ma a nikt nie ma bidzetu z gumy.To co najwazniejsze samochod ma , czlyli quattro fajny silniki i fajny srodek.Mysle ze wlasciciel swiadomie konfigurowal auto i jemu odpowiada
loop Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Gratuluje pięknej B8 Możesz napisać jaki to kolor ?
dante0018 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Jakaś dziwna mania Panuje obniżania auta. Obniżona Allroad? To się mija z celem... Nie po to się kupuje podwyższone auto aby je obniżać.... Przynajmniej tak podpowiada rozsądek Pewnie gdyby ktoś chciał się tutaj pochwalić Q7 albo discovery to też by się znaleźli tacy co by chcieli obniżać
soolek Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Jakaś dziwna mania Panuje obniżania auta. Obniżona Allroad? To się mija z celem... Nie po to się kupuje podwyższone auto aby je obniżać.... Przynajmniej tak podpowiada rozsądek Pewnie gdyby ktoś chciał się tutaj pochwalić Q7 albo discovery to też by się znaleźli tacy co by chcieli obniżać Kolego, chyba musisz się nauczyć czytać pomiędzy wierszami...
fayera Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Komentarz zbędny .Ten kolor wymiata wszystkie
PABLO Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Super furacz i ten kolor A latać ten silnik to dopiero potrafi jeszcze po programie
mgtan Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 KW HLS - nie utrzyma auta na wysokości jak ma obecnie z możliwością obniżenia na troche for fun. Ide HLS jest dla aut nisko posadzonych które przy wieździe na krawężnik mogą unieść przód i podjechać. To jest podniesiene ok. 2cm. demo car KW:
mech15 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 a jaki jest zakres regulacji w B8 allroad?
conner001 Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 Jako że powolnymi krokami zbliża się wiosna (chociaż dzisiaj mróz d.... ściska ) przyszedł czas na nowy felunek bo ori zostawiam na zimę. Mam parę pomysłów, ale że jak widzę na forum inwencja jest przebogata z chęcią posłucham jakiś sugestii . Im wiecej tym lepiej
jedrekx Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 http://moto.allegro.pl/19-19-audi-a4-najnowsze-oryginalne-s4-a5-s5-i1460837352.html
Rekomendowane odpowiedzi