Tomasz Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Robimy tego spota w grudniu? chętnie zobaczę te 3-4 ślady na śniegu Twojego auta:decayed: Co za hui uważaj co piszesz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Why me:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Żartujemy to żartujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Szkoda że ktoś przekracza granice:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Żartujemy to żartujemy żarty żartami, ale to obrażanie kogoś wulgaryzmem, możesz tak mówić do swojej rodziny:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Tak zapomniałem tomek że ty każdego możesz obrażać i nie widzisz w tym nic dziwnego. Ale jak ktoś tobie coś zrobi to zaraz jakieś wywody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Tak zapomniałem tomek że ty każdego możesz obrażać i nie widzisz w tym nic dziwnego. Ale jak ktoś tobie coś zrobi to zaraz jakieś wywody skoro nie rozumiesz różnicy między tym co ja robię a Ty to tut mier leid:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Wrzuć na luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Tak zapomniałem tomek że ty każdego możesz obrażać i nie widzisz w tym nic dziwnego. Ale jak ktoś tobie coś zrobi to zaraz jakieś wywody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Puma daj spokój i idź auto umyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 jak mówisz do kogoś ty ch... to to dla ciebie żarty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 chętnie zobaczę te 3-4 ślady na śniegu Twojego auta:decayed: Gdzie Ty tu żart widzisz jechałeś kiedyś za swoim autem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 chętnie zobaczę te 3-4 ślady na śniegu Twojego auta:decayed: Gdzie Ty tu żart widzisz jechałeś kiedyś za swoim autem? Takie głupie nabijanie. Wasze auta są bezwypadkowe i w bdb stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 chętnie zobaczę te 3-4 ślady na śniegu Twojego auta:decayed: Gdzie Ty tu żart widzisz jechałeś kiedyś za swoim autem? Takie głupie nabijanie. Wasze auta są bezwypadkowe i w bdb stanie To nie jest nabijanie tylko fakt jeśli wątpisz w bezwypadkowość mojego auta to zapraszam jutro z miernikiem i z mechanikiem jeśli znajdzie jakiekolwiek elementy malowane czy wymieniane stawiam litra dobrej wódki sprawdź zobacz a potem komentuj:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 chętnie zobaczę te 3-4 ślady na śniegu Twojego auta:decayed: Gdzie Ty tu żart widzisz jechałeś kiedyś za swoim autem? Takie głupie nabijanie. Wasze auta są bezwypadkowe i w bdb stanie zgadza się bezwypadkowe i w bdb stanie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Moje wypadkowe( kolizyjne ) a bokiem nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Panowie, ktoś chętny na kreskę z Xsarą HDI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans860 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Panowie mam prośbę.Czy ktoś ogarnięty w temacie b6 mógł by dla mnie podskoczyć i zobaczyć co warte jest to auto Oferta - Audi A4 - WITAM!!! OFERUJĘ DO SPRZEDAŻY SUPER ZADBANE AUTO, AUDI A4 S-LINE z silnikiem 1.8T 163 KM.Z MANUALNA 5-cio BIEGOWĄ SKRZYNIĄ BIEGÓW bo jestem nim wstępnie zainteresowany, a szkoda jechać taki kawał żeby się później okazało, że po nic. Jeśli znalazłby się chętny to prosiłbym o kontakt na pw.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Mój błąd nie doczytałem. Ja bym w tygodniu mógł podjechać zobaczyć bo i tak nic ciekawego nie mam do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Why me puknij się w łeb spam w takim wątku. Ja bym chętnie skoczył zobaczyć kolego ale pracuje teraz dosyć długo i raczej nie znajdę czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi