M.Audi Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 ja dopiero teraz przeczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dzieki za spota:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 :polew: Panowie wypadało by coś kiedyś zrobić bo aż wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 No ja też w sumie teraz dopiero tu zajrzałem można coś pomyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ile osób było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ile osób było? Tylko bolek wpadł na czisburgera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 może weekend majowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ja miałem wczoraj spota z Bolkiem:wink: , w weekend majowy mnie nie ma a po za tym to auto mam bez tylnej szyby bo teściu trawę kosił i czekam na oględziny z ubezpieczalni:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 :grin: Sysio weź Seata. Mi weekend by pasował ---------- Post dopisany 14-06-2014 at 11:47 ---------- Poprzedni post napisany 27-04-2014 at 15:12 ---------- Działamy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 No flaszka za godzinę ---------- Post dopisany at 17:34 ---------- Poprzedni post napisany at 17:33 ---------- PS. Masz jakies madre foty z nysy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Coś tam mam Aaa i twój pojemnik po babeczkach mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Wpadne kiedys po ten pojemnik:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4a4 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Panowie, potrzebowałbym od kogoś z was pożyczyć na 2 minuty wzmacniacz z B6 B7 Bosse, chodzi mi o podpięcie u mnie pod instalacje bo u mnie jest coś nie chalo bo mi po włączeniu radia buczą głośniki, a nie chce kupować w ciemno wzmacniacza. Jestem z okolic Lublinca jak ktoś pomoże po podjadę pod wskazany adres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Kolego u nas nie ma B7 ,jest tylko jedno B6 i nawet nie wiem czy Adam ma BOSE musiałbyś do niego napisac zagadaj do marcuso86 BTW. A tak w ogóle to robimy kiedy coś ja będę od 1-7 września w kraju to można by coś pomyśleć może byc w tygodniu kiedyś wieczorem...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ja tam bardzo chętnie wyskoczę Pod warunkiem że będzie Ania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Co spać nie możesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Co spać nie możesz? Autopilot pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 To jak miski robim co ? Zagląda tu jeszcze w ogóle ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 robimy, tylko kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi