sysek27 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 O to to....można się zgadać na jakieś piwko w tą niedzielę 02.11 pod wieczór gdzieś usiąść coś zjeść i pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3kk Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Siemano od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem a4 b6 s-line w avancie i z BEXem jak tylko go ogarnę to postaram się wpaść na spocik. Jestem z Koszęcina a po auto bylem z Patrykiem Pozdro Wysłane z mojego GT-S7710 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Michał też jest z Koszęcina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRniś Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Wpadniemy z Patrykiem na spocika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon_SLU Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 To jak 2giego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dokładnie 02.10. Która godzina pasuje wam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRniś Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 ogółem to egal - może być nawet o 15-16, ale i później też da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Mi tez obojętne w sumie jak tak szybko zaczniemy to kto do wieczora dotrzyma.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 będziemy w ogóle oglądać auta? może od razu się umówimy do jakiegoś baru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Nie no cos by trzeba zobaczyć ja z Anią przyjadę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Czyli Ania pije a ty kierowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) To by była nowość a ty bedziesz sam czy z... Edytowane 27 Października 2014 przez sysek27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Będę z Maćkiem Kobiety nie zabieram Edytowane 27 Października 2014 przez WhyMe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 O szkoda chciałem ją poznac w końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 To jeszcze przemyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRniś Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Będę z Maćkiem Kobiety nie zabieram Rozumie że Wołek za kobite robić będzie? Tak więc Pany.. o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dokładnie 16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dokładnie 16? Pasi Erniś a Ty brata namów żeby też przyjechał zobaczymy to jego B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ja jeszcze ściągnę jedno b6. Pisał ktoś do Tomasza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi