PawełAn Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Wczoraj założyłem radio chorus z jedną gałą na środku (to od A6) do mojego pojazdu. Byłem zaskoczony tym, że w kostkach były tylko: 1. przewody do głośników przednich i wyjście do zasilania anteny 2. plus na stałe, plus po włączeniu świateł i masa Nie ma żadnego sygnału o pozycji stacyjki, prędkości, itp. Czy w Waszych autach "grzebanie" kluczykiem w stacyjce ma wpływ na radio?
sisi1977 Opublikowano 2 Września 2006 Opublikowano 2 Września 2006 a podłączenie na tył nie ma??? :?:
PawełAn Opublikowano 8 Września 2006 Autor Opublikowano 8 Września 2006 W kostce nie było przewodów do głośników z tyłu. A tak poza tym, to nawet nie wiem czy w tylnych drzwiach w ogóle są zainstlowane głosniki. [ Dodano: 2006-09-08, 15:28 ] AAAAA i jeszcze jeden problem z tym radiem. Mniej więcej co godzina mi sie wyłącza. Nie mam pojęcia dlaczego.
szogun0 Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 Wyłącza się co godzinę bo nie masz w samochodzie CAN. Musisz założyć przejściówkę sprzedawaną na allegro lub pogodzić się z wyłączaniem i włączaniem co godzinę.
sisi1977 Opublikowano 11 Września 2006 Opublikowano 11 Września 2006 a ja sie wkurzyłem i wywaliłem chorusa,który miał tylko wejscie na dwie ścieżki i dlatego nie grały mi z tyłu kolumny.teraz mam blaupunkta i łupie jak trzeba. :mrgreen:
piurko Opublikowano 11 Września 2006 Opublikowano 11 Września 2006 a ja sie wkurzyłem i wywaliłem chorusa,który miał tylko wejscie na dwie ścieżki i dlatego nie grały mi z tyłu kolumny.teraz mam blaupunkta i łupie jak trzeba. :mrgreen: Można zmostkować z przednimi głośnikami :razz:
mydlo Opublikowano 12 Września 2006 Opublikowano 12 Września 2006 Wyłącza się co godzinę bo nie masz w samochodzie CAN. Musisz założyć przejściówkę sprzedawaną na allegro lub pogodzić się z wyłączaniem i włączaniem co godzinę. Te starsze radia (z jednym pokrętłem po środku) chyba nie były obsługiwane przez CAN BUS tylko przez K BUS. Dopiero te z dwoma pokrętłami są na CAN.
sisi1977 Opublikowano 12 Września 2006 Opublikowano 12 Września 2006 piurko2. to juz chyba nie ten efekt by był
piurko Opublikowano 12 Września 2006 Opublikowano 12 Września 2006 piurko2. to juz chyba nie ten efekt by był Kwadrofoni nie masz w aucie, ja tak zrobiłem i jest ok :razz: Zaznaczam , że nie jestem audiofilem, ale jest spoko
adasn Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 Fabryczne radyjka z reguly obsluguja tylko dwa kanaly, aby zasilic tyl potrzebujesz wzmacniacza albo mostkujesz. Ja polecam to pierwsze - oczywiscie najlepiej tez fabryczny Jak nie masz CAN'a to oprocz wylaczanie pewnie nie bedzisz tez mial podswietlania przyciskow po wlaczeniu swiatel
Rekomendowane odpowiedzi