paput Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 ale koza :polew: :> lece do tyłu bo sam tył wymieniłem :>[br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 18:33_________________________________________________skręciłem prawie do połowy ciekawe jak na 17" będzie [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 19:03_________________________________________________ Montuj jak najszybciej i dawaj relacje jak sie na tym jezdzi bo mam oosbe ktora mysli o gwincie do Q A i napisz czy nic nie tlucze podczas jazdy bo u mnie niestety ale klopoty mam ;( a nowy masz gwint?
medik Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 tył mam skręcony na jakieś 2/3 i jest ok, dawaj niżej Paput
paput Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 tył mam skręcony na jakieś 2/3 i jest ok, dawaj niżej Paput to jak 17" wpadną panowie wy macie osłony tego gwintu
paput Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 osłony ? nie kumam jakieś nakładki chociaż żaby syf nie leciał
pastaldo Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 osłony ? nie kumam jakieś nakładki chociaż żaby syf nie leciał owiń folia stretch
paput Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 osłony ? nie kumam jakieś nakładki chociaż żaby syf nie leciał owiń folia stretch no włanie szkoda mi tego
Gracjan Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Ja nic nie mam, wydaje mi się że na lato niepotrzebne. Na zimę będę owijał strechem.
paput Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Opublikowano 3 Lipca 2011 Ja nic nie mam, wydaje mi się że na lato niepotrzebne. Na zimę będę owijał strechem. serio?
paput Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Opublikowano 9 Lipca 2011 gwint złożyłem wczoraj, masakra nie mogłem z garażu wyjechać dlatego że przód za bardzo mam skręcony i 15" i ocierają jeszcze przy skręcie, ale już podniosłem dziwnie się jedzie jakoś tak spręzyście może przez to że balon
medik Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 ze mnie polewkę robią że mam za małe koło.... a tak serio to odważnie zszedłeś na tym gwincie - respekt
paput Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Opublikowano 9 Lipca 2011 ze mnie polewkę robią że mam za małe koło.... a tak serio to odważnie zszedłeś na tym gwincie - respekt :> w garażu stygnie 17" w poniedziałek opony i zakładam, przy okazji zawiechy wymieniłem 3 wahacze w końcówki drążków kierowniczych oraz 1 gumę przegubu zewnętrznego którą sam rozwaliłem masakra ale gwint założyłem sam tylko jeśli ktoś nie ma czasu to radzę się za to nie brać ja musiałem ze starej zawiechy talerzyki przekładać gdyby nie to to byłoby duzo szybciej
barszczyna Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Dziwnie na takich małych kołach wygląda. ;d Ale rzeczywiście, gleba odważna. Ja to bym z mojej ulicy nie wyjechał na takim.
Michał Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 tylko jeśli ktoś nie ma czasu to radzę się za to nie brać oj tam, oj tam 4-5h i przełożone dobra gleba, można powiedzieć że optymistyczna
paput Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Opublikowano 9 Lipca 2011 tylko jeśli ktoś nie ma czasu to radzę się za to nie brać oj tam, oj tam 4-5h i przełożone dobra gleba, można powiedzieć że optymistyczna przód już podniosłem bo prostej drodze nie szło jechać byłem zbyt dużym optymistą
Olaf Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 jest gleba jest kozak jescze ladna fela i bydzie piknie
Rekomendowane odpowiedzi