sebotrucker Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam przed wymianą żarników xenonowych podczas jazdy a zazwyczej podczas gwałtownego hamowania i przyśpieszania migały mi żarówki w przednich lampach po wymianie na nowe ori żarniki nie migają lecz nie zawsze chce się zapalić prawa żarówka co powoduje zaświecenie się komunikatu o braku światła w prawej lampie, a gdy już się zapali to juz świeci i wszystko działa jak należy jest tylko ten problem że nie zawsze chce wystartować co może być nie tak czy to wina przetwornicy?
Tomasz Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 sprawdzałeś czy wtyczki mają dobry kontakt? czy nie są zaśniedziałe?
Gacek51 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Spróbuj zamienic palniki miejscami,jesli błąd przejdzie na drugą lampe to cos z palnikami,jesli bedzie na tej samej lampie to przetwornica niedomaga.
sebotrucker Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 Podpatrzyłem trochę i problem występuje tylko wtedy gdy wyłączę światła i zaraz je włączę to wtedy nie zapala się prawa lampa gdy odczekam około minutę i lampa ostygnie żarówka odpala bez problemu zauważyłem, że prawa żarówka świeci bardziej na niebiesko niż lewa czy to może być wina tej przetwornicy?
Rekomendowane odpowiedzi