pejek39 Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Po roku też postanowiłem się pochwalić swoją Dokonane zmiany: fele 17/45/225 białe kierunkowskazy przednie lampy po II lifcie (Depo) lampy tylne po II lifcie podłokietnik ramki w koło zegarów xenon HID-KIT z Allegro (świecą naprawdę nie źle)
Filutek Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Jest ladna przyciemnij szybki i ori felgi a bedzie jeszcze ladniejsza :th:
sokolnh Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 fajna, ale grill mi sie nie podoba, za duzo chromu
cayenne Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Przednie i tylne lampki do wymiany na poliftowe. Boczne kierunki na białe. Możesz delikatnie przyciemnić szybki. Chrom też mi się nie podoba. Poza tym ładna jak każda
pejek39 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2007 Chromu na grilu już niema, dziś założyłem sobie aluminiowe ramki na zegary (efekt super) jutro montaż podlokietnika (już kupiony) lampy tylne po II lifcie i białe kierunkowskazy zamowione, powinny jutro przyjść, teraz rozglądam się za sprężynami żeby opuścic swoją malutką
L3Vy Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Chromu na grilu już niema, dziś założyłem sobie aluminiowe ramki na zegary (efekt super) jutro montaż podlokietnika (już kupiony) lampy tylne po II lifcie i białe kierunkowskazy zamowione, powinny jutro przyjść, teraz rozglądam się za sprężynami żeby opuścic swoją malutką No to trzeba przyznać że działasz z rozmachem i wyjdzie to na +++++ Tylko proponuje jeszcze zapodac sobie lusterka w kolorze nadwozia... wteyd bedzie się pieknie komponowac z reszta... ( bo chyba są czarne jak mnie wzrok nie zawodzi...) Jak przyjdzie przypływ troche większej kasy to zapodaj sobie lampy na przód zespolone valeo... I czekamy na fotki jak Ci wyszła ta zmiana
MarcinS4 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Kolego, przeczytaj raz jeszcze regulamin dzialu "moja A4" nie dos ze tylko, emota, to jeszcze nie majaca nic wspolnego z ciagiem rozmowy - czysty spam
Rekomendowane odpowiedzi