Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ważny jest sprzęcik który to nagra, bo teoretycznie do poskładania tego do kupy wystarczy windowsowy Movie Maker ;)

Spoty pod gołym niebem oczywiście były i rzecz jasna w tym sezonie również będą.

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nowekbdg:

dzieki

te znaczki s4 to pozostalosc po porzednim wlascicielu...niestety nie mozna miec wszytskiego :D

slyszalem ze suszarka dobrze radzi sobie z takimi znaczkami .. prawda to?

kolo reala czesto przejezdzam x]

Opublikowano

Filmik z Bukowiny "grubo,grubo" ale jak pojedziemy ekipą do piły to będzie większy pocisk. Jeśli chodzi o nasze filmiki to na następny spocik wezmę moje sprzęty i coś się nakręci w prawie HD :> Kamerka nie ma tej opcji ale to i tak lepiej niż nagrywanie telefonem. Tylko od razu zaznaczam że ktoś będzie musiał to obrobić bo jak widać po moim profilu to nawet nie wiem jak avatar wstawić :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi:

Padam na r*j , mam juz dosyć tych wszystkich p... fiatów , ile można te gówna naprawiać :naughty:

Siucek , służę pomocą z wklejeniem avatara ;) ,

Many na razie cisza jak po śmierci organisty ;(

Opublikowano

Siucek: ja bawiłem sie obróbką wideo więc mogę pomóc :)

Opublikowano

a właśnie wiadomo coś więcej na temat Piły? tzn bardziej chodzi mi o jeden ważny szczegół, a mianowicie cena bo to najważniejszy aspekt :P

Opublikowano

Rozmawialem przed chwila z majkim i niestety flagi sie skonczyly jak beda to sprzedajacy sie odezwie. majki zamowil naklejki wiec beda do odbioru na nastepnym spocie :)

Opublikowano

te znaczki s4 to pozostalosc po porzednim wlascicielu...niestety nie mozna miec wszytskiego :D

slyszalem ze suszarka dobrze radzi sobie z takimi znaczkami .. prawda to?

Zgadza się, suszarka w ruch i delikatnie podważyć czymś. Później resztki kleju pościągać i jest git :D

Opublikowano

Witoojcie :) Mianowicie tak myślałem ze po poprzednim właścicielu.Co do ramek kto ma konto internetowe wstawię nr konta i wpłacajcie w temacie piszcie nick:) .Byłem dziś z laska na laser fighter fajna jazda rozmawiałem jak klubowo można się wybrać.Sprawa wygląda tak dajemy 100zl na cała noc jest alkohol i bawimy się do rana przez cała noc naparzamy lub po 50zl i mamy 3 godziny dla siebie .Lokal zamknięty dla nas parking jeżeli wnosimy vodke czy inne viskacze to 5zł od butelki.Można zrobić turniej po 4 osoby i gramy zespołowo :naughty: o prócz tego proponują nam ligę many już wie o co chodzi ja się na to pisze co reszta sadzi o tym może nowy temat do tego co??Artur podziękował za jazdę próbna:)

Opublikowano

Witoojcie :) Mianowicie tak myślałem ze po poprzednim właścicielu.Co do ramek kto ma konto internetowe wstawię nr konta i wpłacajcie w temacie piszcie nick:) .Byłem dziś z laska na laser fighter fajna jazda rozmawiałem jak klubowo można się wybrać.Sprawa wygląda tak dajemy 100zl na cała noc jest alkohol i bawimy się do rana przez cała noc naparzamy lub po 50zl i mamy 3 godziny dla siebie .Lokal zamknięty dla nas parking jeżeli wnosimy vodke czy inne viskacze to 5zł od butelki.Można zrobić turniej po 4 osoby i gramy zespołowo :naughty: o prócz tego proponują nam ligę many już wie o co chodzi ja się na to pisze co reszta sadzi o tym może nowy temat do tego co??Artur podziękował za jazdę próbna:)

a ja mam na laser 10% zniżki :>

Opublikowano

Trzeba się konkretnie zgadać na ten laserfighemt.

1. Cała noc - 100zł

2. 3h - 50zł

3. 18min - 15zł

4. 30min - 25zł

Puszczam wstępną listę, niech każdy pisze na jaką opcję jest chetny. Jak zbierzemy 10 osób na 2 ostatnie opcje dostaniemy rabat 10%. Kwestię zapisania się do ligi proponuję rozpatrzeć po wizycie tam ;)

Z tego co się dowiadywałem rozgrywki ligowe będą raz na tydzień lub dwa w godzinach wieczornych. Drużyna musi składać się z minimum 5 osób. Gra ligowa trwa 20minut, kosztuje 10zł. Są przewidziane nagrody.

Też mam zniżkę 10%, ale to 1 osoby dotyczy ;)

Klubowe wyjście na laserowy paintball - wpisać interesującą opcję, termin do ustalenia.

1.manny90 - 3h

2.

3.

Opublikowano

Ja już też a dzisiaj tak gościu się zakręcił ze zapomnieliśmy zapłacić :polew:ale zadzwoniłem do niego i ustaliwszy wszystko :naughty:

Klubowe wyjście na laserowy paintball - wpisać interesującą opcję, termin do ustalenia.

1.manny90

2.nowek + liga cała noc + %% :gwizdanie:

3.Patrycja

Opublikowano

Nowek wpisz jeszcze opcje za jaką jesteś ;)

Opublikowano

ja tez sie pisze na laserki :kox:

1.manny90

2.nowek + liga

3.Patrycja

4.ArturB6

Opublikowano

Rozmawialem przed chwila z majkim i niestety flagi sie skonczyly jak beda to sprzedajacy sie odezwie. majki zamowil naklejki wiec beda do odbioru na nastepnym spocie :)

no niestety skończyły się :(

ale co tam :mysli: damy rade

kilka naklejek będzie na spocie wiec kogos uszczęśliwie :>

witam nowych i starych klubowiczów :good:

pozdro dla wszystkich :cool1:

Opublikowano

Majki zmien ten podpis o rodzaju silnika :evil::mysli:

Opublikowano

to 50zł za 3godziny to jest za wszystkich czy za jedną osobę? może głupie pytanie, ale wolę zapytać :decayed:

Opublikowano

Chyba za jedną osobę, ja jestem chętna na 3 godz, tak na początek... [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 22:30_________________________________________________http://laserfight.pl/cennik.html[br]Dopisany: 18 Maj 2010, 22:30_________________________________________________Ale tu dzisiaj cisza... :kwasny:

Opublikowano

Zuza bo "zemsta sithów" leciałą w TV :cool1:

Ja narazie nie wypowiadam sie na temat laserfight ponieważ wolę prawdziwy paint ball :decayed: