Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj grzegorz :wink4: widze że szczęśliwy jesteś z posiadania swojego Audi , ja niestety musze jeszcze czekać ... i nie wiem ile bo kompletnie jest niezdecydowany :confused4:

Do Bydgoszczy ? czemu nie :) , zapraszam w imieniu wszystkich chłopaków z bdg :wink4:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja niestety musze jeszcze czekać ... i nie wiem ile bo kompletnie jest niezdecydowany :confused4:

moją bierz :naughty:
Opublikowano

a jaką chciałabyś mieć antenę ? Jaka podstawa , jaka długość , jaki zasieg ?

Żebym to ja się na tym znała, kierownik... wy jesteście moją wyrocznią...

myślę ze tak długi bat jak ML-145 byłby dla ciebie zbyt "niezgrabnty" , wydaje mi sie ze Florida była by dla ciebie w sam raz , mała, zgrabna, powinna być w sam raz :decayed:

http://www.allegro.pl/item1038038840_president_harry_2_asc_ant_florida_2_gratisy_lodz.html

Opublikowano

Paweł jak cos to zadzwonie i dam znać jutro.Będziesz i miał swoje Audi jak znajdziesz takiego jakiego szukasz,czego Ci serdecznie życzę :good:

Opublikowano

Witam wszystkich,

prośba do wszystkich macie może jakiegoś taniego speca który wymontowałby mi turbinkę żebym mógł ją zanieść do ekspertyzy??

Dobrze będzie jak nie zawoła dużo :naughty:

Pozdro

Opublikowano

z tego co pamietam to zuz@ jezdzi duzo w delegacje czy jakiestam podroze sluzbowe, dlatego kierownik bym nie polecil akurat tej anteny :P Bo na trasie te krotkie baty sie nie sprawdzaja wogole, jakie by nie byly zajebis..e :)

http://www.allegro.pl/item1031091693_antena_cb_sirio_omega_27_mag_sklep_krakow_fv_gw.html - to takie minimum jak dla zuzy bym powiedzial, poza tym masz antene na motylka i mozesz sobie ja zamontowac zarowno na magnesie jak i na stale na uchwyt :)

Opublikowano

co tu taka cisza? :gwizdanie:

Opublikowano

z tego co pamietam to zuz@ jezdzi duzo w delegacje czy jakiestam podroze sluzbowe, dlatego kierownik bym nie polecil akurat tej anteny :P Bo na trasie te krotkie baty sie nie sprawdzaja wogole, jakie by nie byly zajebis..e :)

http://www.allegro.pl/item1031091693_antena_cb_sirio_omega_27_mag_sklep_krakow_fv_gw.html - to takie minimum jak dla zuzy bym powiedzial, poza tym masz antene na motylka i mozesz sobie ja zamontowac zarowno na magnesie jak i na stale na uchwyt :)

karolu , powiedz mi skad miałem wiedzieć ze zuza jezdzi w delegacje etc ... w takim razie ml-145 :)

Opublikowano

Karol ma rację, dużo podróżuję ale tylko własnym autem. Chciałabym zamontować radio na stałe i tak przy okazji zastanawiam się, czy lutować do radio kabel do zapalniczki, czy lepiej wybrać się gdzieś, żeby podłączyli mi je bezpośrednio pod akumulator. Tak przy okazji, to czy u Ciebie, Karol, pod kierownicą też jest kieszeń, tak w sam raz na radyjko??? Tam planuję je zamontować...[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 22:33_________________________________________________i tak przy okazji, co myślicie o tej antenie? To nie to samo co Sirio niestety...

http://allegro.pl/item1038038857_president_harry_2_asc_missouri_2_gratisy_lodz.html

Opublikowano

mrt pisał, że pod podłokietnikiem zamontował u siebie w B7... ja też zawsze wkładam moje radio pod podłokietnik [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 22:39_________________________________________________na taką antenę czai się mój ojciec obecnie

Opublikowano

[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 22:33_________________________________________________i tak przy okazji, co myślicie o tej antenie? To nie to samo co Sirio niestety...

http://allegro.pl/item1038038857_president_harry_2_asc_missouri_2_gratisy_lodz.html

wolałbym juz brać tą floride :)

Opublikowano

U mnie pod podłokietnikiem to chyba nie bardzo...może jakoś inaczej mamy wnętrze, bo jakoś radio sobie tam nie wyobrażam...

Opublikowano

tfu, to nie jest widzę antena presidenta, a mój ojciec właśnie presidenta missouri chce

Opublikowano

Florida ma dużo słabszy zysk więc przez Missouri lepsza będzie jakość...

Opublikowano

ja osobiscie nie polecałbym ci żadnej z oferty tego sprzedawcy , bo praktycznie ma Floride , Misuri i tego pseudo ML-a

jezeli uda ci sie okazyjnie kupic samego harrego II z nowym Asc , to pozniej dokupić inna antene lepsza niz z oferty tego "allegrowicza"

Opublikowano

Mam problem drobny odlaczylem aku zeby troche go po zimie odkurzyc i niestety po podlaczeniu radio prosi o kod a 1234 nie dziala....

Zna ktos na to jakis myk bo na forum narazie znalalzem tylko o tym kodzie....

Opublikowano

a nie masz w instrukcji kodu?

Opublikowano

Tak jak mówi jedrekx kod jest w instrukcji od radio.

Opublikowano

no wlasnie instrukcji do radia nie mam ;/

Opublikowano

a które radio masz? może jest instrukcja do pobrania w necie