Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tez jestem za scianka :) w koncu trzeba potrenowac zanim z zuza wystartujemy w zawodach

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O rany, jeden dzień mnie nie było i tyle do czytania. Panowie, przy planowaniu spotkań nie zapominajcie o kosztach takich zabaw i bierzcie pod uwagę, że młodzież ucząca się, może nie dysponować taką gotówką...

dlatego zaproponowałem grilla bo to koszt kiełbachy + paliwo na dojazd.

a kręgle http://www.xlbowling.pl/1024/1024.html w niedziele do 18 po 8zł za gre.

Opublikowano

nigdy nie grałam w kręgle, kto mnie nauczy??? :cool1:

Opublikowano

WSZYSCY :tongue4::polew:

Opublikowano
  • Autor

"gurban" i to mi sie podoba konkret :good: koszt grilowania nie duzy oczywiscie zaopatrujemy sie we własnym zakresie

Opublikowano

ahahahahah Filip zdjęcia prze choojkozak :polew: :polew: :good::notworthy:

Majki jaka mina :decayed:

Opublikowano

o kurczę... 8 stron od wczoraj :shocked: przynajmniej wychodzi na to, że nie jestem największym spamerem :polew: Filip dobre fotki :) a to zdjęcie mojej felgi to o co chodziło?:P aaaa... i ostatnie zdjęcie jest niedostępne :P

Opublikowano

Seat Exeo = Audi A4 B7 ;)

Opublikowano

Artur to jest EXEO , ale nie trzeba bylo wielkich znawców Audi aby to okreslić (na koncu linka jest nazwa "seat_exeo_0.jpg " ) :gwizdanie:

Opublikowano

Kieras wiem chodzilo mi o to kto do czegos takiego dopuscil...przeciez to jest przegecie :evil:

Opublikowano

wiem , powiem szczerze ze wolalbym kupić urzywanego B7 niz nowego EXEO , niby takie same , ale jednak naprawde bardzo sie róznią :thumbdown:

Opublikowano

ale ktoś kto chce kupić Audi A4 B7, a chce mieć jednak nowe auto na gwarancji zdecyduje się na Exeo... wg mnie ładne auto.. siedziałem i tak samo się czułem jak w B7.. chciałem do Reiskiego pojechać na jazdę testową i przetestować auto ;)

Opublikowano

Też bym wolał Exeo, bo Rafi już ma B7 ;P

Opublikowano

Ten sam koncern, jakość na wysokim poziomie, ale auta prosto z salonu bym nie kupił, no chyba, że srałbym (przepraszam) pieniędzmi. Gdyby jednak tak było to kupiłbym A4/A6/A7!!!!!/A8!!!!! a nie Exeo ;)

Opublikowano

A mi się Exeo widzi, ale i tak pierwszym modem jaki bym zrobił było by usunięcie znaczków :naughty:

Reszta to znana i sprawdzona technologia.

Opublikowano

tym bardziej, że diesle 2.0 są tam już oparte na Common Railu i nie ma się czego obawiać tak jak w przypadku pompo wtryskowych 2.0 tdi z pierwszych lat produkcji.

Opublikowano
:bry:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 07:47_________________________________________________widze ze jak zuzy nie ma to forum ucichlo :tongue4::polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Dzieńdoberek :kawa: