Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idziemy, idziemy. Panowie coś mało wytrzymali :decayed: pewnie siły na jutro zbierają

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: Witam w słoneczny dzień.
Opublikowano

:hi:

Dropsone powodem moich problemów z klimą jak się okazało była nieprofesjonalna wymiana rozrządu podczas odsuwania pasa przedniego " mechanik" rozerwał wiązkę do czujników od klimy :wallbash: Na VAGu wyrzucało mi " włącznik ciśnieniowy klimatyzacji F129 przerwa lub zwarcie do masy" chciałem już jechać do serwisu klimy ale odstawiłem auto do elektronika i mi to poszukał/naprawił. Koszt 100 zł i wcześniejsze dobicie klimy 50 zł. Tylko powiedziano mi aby za kilka dni sprawdzić ciśnienia bo nie była odpalana klima przy dobijaniu. Wychodzi na to że większość moich problemów z autem wynika z niefachowych poprzednich " serwisantów" :kwasny:

Dzisiaj do Gdańska na lotnisko muszę jechać :przebiegly:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:bry:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 08:03_________________________________________________miłego dnia życze wszystkim :cool1:
Opublikowano

O ku**a czemu te posty tak głośno się pokazują...

Wczoraj z Felipe kibicowalismy Brazylejros :drunk::drinks:

A tak wogole to :hi:

Opublikowano

witam

od dziś śmigam z wlepą forumową na tylnej szybie (dół po lewej)

jak mnie spotkacie na 80-tce lub gdzieś w mieście (B lub T) to dajcie znać (na forum lub krzyknijcie na cb)

pozdrawiam

na spocisza sie wybieram, tylko że w piątek zaczynam urlopik więc za jakies 2 tygodnie najwcześniej

Opublikowano

wiem, że były V6... ale obecne czasy powodują, że silnik 1.2 ma ok 120-140 koni, to kto wie czy w końcu ktoś zrobi jakieś 2.0 V8 ok 300 koników.. w sumie mogłoby być to ciekawe... chociaż i tak wolę TDI :naughty:

To tylko Eko-Terroryści :wallbash: Wyciskanie sporych mocy z małych pojemności może skończyć się tylko jednym... szybszym zużywaniem silnika. U nas na spotach najwięcej jest B5 czyli autek ponad 10 letnich. Wątpię że te małe szlifierki wytrzymają tyle lat (czyt. takie przebiegi).

Opublikowano

:hi: Witam w słoneczny dzień.

Grzegorzu jakiś spocik robimy w weekend? :P

Opublikowano

Jasne że zrobimy :naughty:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

wróciła słoneczna pogoda :dance:

Opublikowano

no i stalo sie tomiczka (z moja pomoca :gwizdanie: ) wyczail ze kolega w brygadzie (mojej :tongue4:) tez jes posiadaczem b5...

no i zwerbowal go do ekipy :a4fan: na kolejnym spocie ktory odbedzie sie w Bydgoszczy sie pojawi (ja juz tego dopilnuje :evil:)

Opublikowano

no i stalo sie tomiczka (z moja pomoca :gwizdanie: ) wyczail ze kolega w brygadzie (mojej :tongue4:) tez jes posiadaczem b5...

no i zwerbowal go do ekipy :a4fan: na kolejnym spocie ktory odbedzie sie w Bydgoszczy sie pojawi (ja juz tego dopilnuje :evil:)

:good:

Opublikowano

kolejny szeregowy powołany do służby :naughty:

:good:

Opublikowano
Opublikowano

nienawidzę sesji :kwasny:

Opublikowano

nienawidzę sesji :kwasny:

Miej wyebane, a będzie ci dane :P Jak narazie idę jak burza, 3,4,5,4, teraz tylko gruby, stata i witam wakacje :D
Opublikowano

i jeszcze egzam z organizacji :/ przynajmniej ja jeszcze mam :/