Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nooo... w końcu... :tongue4:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

schowaj jezor :polew:

Opublikowano

a czemu??? nie podoba się???[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 10:36_________________________________________________ :tongue4:

Opublikowano

Ja niestety odpadam

;(

Opublikowano

No widzę że plany zmieniają sią dynamicznie :naughty: Plan jest fajny bo coś nowego się będzie działo :good:

U mnie jutro się wykrystalizuje czy będę się wybierał. Dam jeszcze znać.

Opublikowano

nie wiem o jakiej porze sie dziś dowiem czy jutro musze wyjechac także ustawiajcie spot w Inowrocławiu, w końcu jest tam Zuzk@ i Tomlandia, zawsze cos nowego tez należy sie ich odwiedzic większą grupą. Jeśli będe mógł to nie ma problemu żeby podjechac do Ina. pogoda ma byc za***ista , mysle ze godzina spotu powinna a raczej optymalna będzie 17 :mysli: a nawet za 18 bym był :mysli:

mam nadzieje ze sie zagadzacie :naughty:

więc jak??? :cool1:

SPOT AUDI A4 INOWROCŁAW, NIEDZIELA, PARKING MC DONALDS GODZ 17

Przypominam listę:

1. ArturB6

2. Tomiczka - (moze z Reniem)

3. Manny90

4. Zuzk@

5. Grzechu4don

6. MichalG23[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 08:39_________________________________________________z torunia jedziemy caly czas prosto na poznań i dojezdzamy do mc donalds i z bydgoszczy tez caly czas prosto wlatujemy do ina i dojezdzamy do mc donalds, nie sposób nie trafić :cool1:

pozdrowionka dla wszystkich :good:

Mam pytanko a zarazem prośbę, można przestawić spot na godzinę 18- dla mnie czas na wyskok w okolicach w tej pory jest mało kolizyjny z innymi moimi obowiązkami - to jak... :naughty: czekam na przychylność :>

Opublikowano

no to moze sie spotkamy chwile przed 17 czyli gdzies 16:45 na stacji o ktorj pisalem (Bydgoszcz) i wyruszymy do INA spokojnym tempem...pewnie bylism dojechali na 17:20-30 a Ty Tomlandia najwyzej dojedziesz :mysli:

Opublikowano

Dla mnie o.k. :) Myślę, że na McDonalds trafię sam. Jak by co to spytam się tutejszym misiaczkom :polew:

Opublikowano

monitoruje sytuacje...

Opublikowano

Zamieszczam zdjęcia z wczorajszego mini spocika koło mojego garażu :naughty: Oczywiscie ja piłem :drinks: a Majki latał na szmacie ,bo prowadził :polew: Mam nadzieję że kiedys przyjdzie do mnie bez auta :cool1:

6Uvzr.jpg

6VzVi.jpg

Smi1S.jpg

uAKUJ.jpg

[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 14:05_________________________________________________Chyba wszyscy maja szmatki w rękach i szlifują swoje autka na jutrzejszy spot w Inie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dobry pomysł z inowrocławiem, bede oddychał pod tężniami to zajade :cool1:

Opublikowano

Grzechu, Twoje felgi się świecą jak psu... wiadomo co ;) widziałem jak żaba stała na parkingu :gwizdanie:

Opublikowano

Grzechu, Twoje felgi się świecą jak psu... wiadomo co ;) widziałem jak żaba stała na parkingu :gwizdanie:

no teraz to bajka :slina::good:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 15:36_________________________________________________Majki wczoraj zapomniałem zapytać jak Ci się jechało diesel-kiem?? jak wysiadłeś to nic nie mówiłeś ,widziałem tylko Twoją mine...o taką :> a po chwili :slina:

hmmm

Opublikowano

no teraz to bajka :slina::good:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 15:36_________________________________________________Majki wczoraj zapomniałem zapytać jak Ci się jechało diesel-kiem?? jak wysiadłeś to nic nie mówiłeś ,widziałem tylko Twoją mine...o taką :> a po chwili :slina:

hmmm

nic nie mówiłem bo mnie zatkało, nie zauważyłeś :tongue4::polew::naughty::kox:

Opublikowano

tak Ci się podobało? :naughty:

Opublikowano

to seksowne klekotanie Cie Majki zatkało :naughty:

kle kle kle kle ....miodzio co :polew:

Opublikowano

ja nigdy nie napisałem anie nie mówułem ze w zyciu diesla nie będe miał :gwizdanie:

benzyna przeważnie jest zagazowana a diesel zawsze bedzie klekotem :naughty:

także nie będziem juz polemizowac pany na te tematy :cool1:

może mundial albo du.... yyy dziewczyny :tongue4:

Opublikowano

ja jade z Nowkiem temat Audio ogarniać :naughty:

Opublikowano

Czy któryś z kolegów wziął by sprzęcik do INA, aby VAG-a zapiąć. Podpiąłem CAN do radyjka tylko RDS nie lata. Z góry dzięki. :>

Opublikowano

nie wiem czy ktoś ma kabelek z CAN bo do B7 jest takie wejście już potrzebne... a jak ktoś ma takie wejście to niech napisze bo też bym musiał zVAGować A3...