Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Gość -makaveli-
Opublikowano

kiero byle nie za dwa lata :polew:

kupi kiedyś tam (życze jak najszybciej :hi:) b8 i wpisze małym druczkiem -"było takie b5" i wstawi fotke wielkości avatara :polew:
  • Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kieras u mnie fotka z tej samej serii :gwizdanie:

fotorz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Ja tez ostatnio dostałem z Białego Boru, skromne 500 i 10pkt. [br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 22:11_________________________________________________P.S Słyszałem Arturze ,że mamy wspólnych znajomych:)

Opublikowano

Ja tez ostatnio dostałem z Białego Boru, skromne 500 i 10pkt. [br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 22:11_________________________________________________P.S Słyszałem Arturze ,że mamy wspólnych znajomych:)

Pewnie mowisz o Olku co?? Tak, tak w takim razie mamy wspolnych znajomych :wink4:

Opublikowano

tak ;) gwint od quattro nie pasuje do ośki ;) co zresztą masz napisane w aukcji :tongue4:

nie czytałem samej aukcji :embarrassed: ....wiadomo blondyn :polew:

eee eee ee :naughty:[br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 16:16_________________________________________________2315.jpg

:thumbup:

:pleasantry:

ps . Nie orientuje się ktoś ile czasu ma straż miejska na przesłanie do mnie zdjecia ? Gdzieś czytałem że mają na to 2 tyg a ja dostałem to dziś (czyli po 16stu dniach )

:polew: z tego co mi wiadomo to 30 dni od daty ZGRANIA zdjęcia.

PS Gdzie to?

Opublikowano

:bry: wszystkim

kieras ciesz sie ze nie dostaniesz punktow :gwizdanie:

Opublikowano

w końcu dałem radę

dziękuje za pierwszy spocik zresztą bardzo udany

mam nadzieję na więcej i oficjalną prośbę (choć jako junior forumowy może to być nieco nowatorskie ;)):

a może by tak te niedzielne spociki powiedzmy o 16 ?? moja juniorka o 18 zaczyna proces wieczorno - kolacyjno - zasypiający więc moja szanowna nie może przyjechać no i mam terror rodzinny w domu :)

Opublikowano

na forum kilka osób sprawdza VINy albo ASO.. niestety w etce nie można już od dłuższego czasu sprawdzać :/ po vinie widzę, że to A3 8L ;) Buba, spoty nie są regułą więc ustalamy godzinę na bieżąco ;)

Opublikowano

tak ;) gwint od quattro nie pasuje do ośki ;) co zresztą masz napisane w aukcji :tongue4:

nie czytałem samej aukcji :embarrassed: ....wiadomo blondyn :polew:

eee eee ee :naughty:[br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 16:16_________________________________________________2315.jpg

:thumbup:

:pleasantry:

ps . Nie orientuje się ktoś ile czasu ma straż miejska na przesłanie do mnie zdjecia ? Gdzieś czytałem że mają na to 2 tyg a ja dostałem to dziś (czyli po 16stu dniach )

:polew: z tego co mi wiadomo to 30 dni od daty ZGRANIA zdjęcia.

PS Gdzie to?

Biały Bór DK25

Opublikowano

Dzieńdoberek :read::kawa:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

jak noga Grześ ?

Opublikowano

mam pytanie czy ktos slyszal o firmie HAMOND (chodzi o felgi) lub moze kogos znajomy jezdzil na nich? jakiej sa jakosci itd... . jakby ktos cos wiedzial to prosze o relacje :naughty:

Opublikowano

Wrzuć pytanie do działu o kółkach, tam będzie większa szansa że ktoś miał z nimi styczność :hi:

Wujek google jest niechętny by je pokazać, więc podejrzewam że to jakiś wynalazek :gwizdanie: