Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej problem tkwi na forum

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pewnie masz racje....cos z forum nie teges.

wrzuć temat do Hyde Park --> "Sugestie i Uwagi" i naświetl problem adminom i moderatorom :wink4:

Opublikowano

Nie po to wpłacałem kasę na zakup serwera żeby teraz jakieś problemy były ;>

Bunt :D:evil:

A tak na poważnie to już od pewnego czasu miałeś zamiast avatara czarną fotkę z napisem, ze obraz jest niedostępny czy cuś podobnego.

Opublikowano

Kiero a moze stronka z ktorej wrzucasz foki cos nie bangla :gwizdanie:

Mialem dzis odebrac auto i serwis Audi sie nie wywiazal...nawet mnie wezwali ze naprawione...pokazalem im ze nie :thumbdown:

Opublikowano

Mialem dzis odebrac auto i serwis Audi sie nie wywiazal...nawet mnie wezwali ze naprawione...pokazalem im ze nie :thumbdown:

:thumbdown: to tylko świadczy o serwisie
Opublikowano

Już wszystko bangla :naughty:

tak wiem ... zmiana avatara była potrzebna

ale również z tego miejsca chce podziekować reniowi za sliczne VT mojego samochodu z tym jakże ślicznym felunkiem :decayed:

oczywiście browarek się należy :)

Opublikowano

Ciśnij ich tam Artur, serwisy autoryzowane i ich pracownicy to najwięksi partacze jakich znam...

Opublikowano

czego nie spolerowali ?

Opublikowano

u Konara nie jest aż tak źle.. uwierzcie mi, że u Mikołajczaka albo w Exmocie jest dużo, dużo gorzej..

Opublikowano

PANIE I PANOWIE CZAS NA LISTE:

SPOT Niedziela, 3 październik 2010, godz. 18.00, Toruń - Piotr i Paweł na ul. Broniewskiego

1.damian

Opublikowano

:mysli: nie uwazasz ze troche za szybko na listę :polew:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 22:29_________________________________________________przeciez teraz ma byc spot w toruniu :tongue4:

Najbliższy spot: niedziela, 3 październik 2010, godz. 18.00, Toruń - Piotr i Paweł na ul. Broniewskiego lub MotoArena

ZAPRASZAMY!!!

Opublikowano

Kiero a moze stronka z ktorej wrzucasz foki cos nie bangla :gwizdanie:

Co jest nie tak?

Opublikowano

SPOT Niedziela, 3 październik 2010, godz. 18.00, Toruń - Piotr i Paweł na ul. Broniewskiego

1. damian_qbass

2. Reniu

3. ...

Opublikowano

:hi:

Panowie wszystkiego najlepszego z okazji Waszego święta! :wink4:

Opublikowano

cos sie nam też należy :>

miłego dzionka :good:

widzę przez okno ze pogoda nie rozpieszcza i temperatura tymbardziej :confused4:

jutro ponoć ma byc ładnie chociaż nie wiem czy cieplej ale bez deszczu :disgust:

pozdro dla wszystkich :)

Opublikowano
Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 06:52_________________________________________________Dzięki Blondi za życzenia dla nas :decayed:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 06:54_________________________________________________Wczoraj byłem z Arturem po auto. Wszystko cacy, prócz lewarka zmiany biegów, który lata jak grzybiarz po lesie. Auto miesiąc naprawiane i mieli czelność oddać niesprawne :disgust: Trzeba było widzieć Arcziego jak się zagotował. Jak zamknął drzwi pasażera wsiadając do mojego auta , mało z mojej strony się nie otworzyły :decayed:

I pewnie kolejne dwa tygodnie poczeka. DZIADOSTWO !!!!!!!

Opublikowano
:hi: ja bym artur za to dziadostwo kazal im dac auto zastepcze Q7 albo R8 ewentualnie A5 :naughty:
Opublikowano

1. damian_qbass

2. Reniu

3. Bebeto na 99,9%

4. ...

Opublikowano

1. damian_qbass

2. Reniu

3. Bebeto na 99,9%

4. krzychu-trn

5. ...