Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kierownik, Ty gdzieś pytaleś o miejscówke nad morzem, nie pamiętam gdzie był ten wątek, to masz tu: www.mieszkanienaspanie.pl. Byłam tam w zeszłym roku :good: do morza jest z 8-10 minut piechotą, masz blisko galerie handlowe :naughty: jest gdzie poszaleć na zakupach i biedronka praktycznie za oknem :wink4: poza tym w Gdańsku to pełno atrakcji. w tym roku też jadę :>

Albo: http://www.hotelplaneta.pl/ do końca czerwca jest 40zł za osobę :kox: ja tam nie byłam, ale koleżanka bardzo poleca. Niestety wtedy kiedy ja mam urlop to nie ma już wolnych terminów :kwasny:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziekuje wszystkim za spota...no i w szczegolnosci Rafiemu za podroz...przynajmniej turbo sie troche wydmuchalo :polew:

Rafi ale widziałem ze na zakretach przy 180-190 lekko zwalniales :evil:

moze trzeba bedzie pomyslec o obniżeniu :mysli:

:hi:

hehe :polew: tak cieńko jechaliście... z łatwością doganiałem was astra 1,4 :polew: kolega co jezdzi czarnym B6... nastepnym razem nie ustąpie i sie wpakuje jak dalej bedzie na trzeciego wyprzedzał :evil:

elo!

Probowac mozesz najwyzej zostaniesz zepchniety z drogi...bo jak Rafi leci 200km/h ja za nim to nawet nie poczujemy, ze jakiegos opelka zdmuchneło z drogi :polew: wiec nie kozacz tylko jak masz chec to wal na PW i staniemy na kresce :evil:

Opublikowano

Jutro wielkie rezanie :guma: Paczka od krychy przyszła, za to do dziś nie mam kratek :wallbash:

Opublikowano

Dziekuje wszystkim za spota...no i w szczegolnosci Rafiemu za podroz...przynajmniej turbo sie troche wydmuchalo :polew:

hehe :polew: tak cieńko jechaliście... z łatwością doganiałem was astra 1,4 :polew: kolega co jezdzi czarnym B6... nastepnym razem nie ustąpie i sie wpakuje jak dalej bedzie na trzeciego wyprzedzał :evil:

hmmm... a kolega już na spocie był?? bo nie kojarze... a forum opla to gdzie indziej...

Opublikowano

Kieras, pamiętasz jak pisałeś, że nie możesz mrugać długimi?

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=133864.0

jutro lecę po naftę i spróbuję :kox:

EDIT:

Dopiero za drugim razem zauważyłem, że udzielałeś się w tym wątku. Próbowałeś? ;>

Opublikowano

już znalazłem to wcześniej :)

i też juz jestem po tym zabiegu ... światła nie dość że mrugają , to i wajcha chodzi lepiej :)

Opublikowano

RENIU gonilem ten bolid wiesjkiej mlodziezy bo zajechal mi droge i prawie by przydzwonil wemnie Bmw 7 3.0 :wallbash: kretyn

Opublikowano

No, no widziałem...

Opublikowano
Opublikowano

hmmm... a kolega już na spocie był?? bo nie kojarze... a forum opla to gdzie indziej...

kto ma od nas czarne b6?..... te 1,4 w łoplu to Rafi ta swoja b7 (bo pewnie o niego chodzilo) to by nosem wciagnal..... damian nie leciales dzisiaj chrobrego tak ok 13-14 apteka?

Opublikowano

Przemas leciałem, leciałem:) ja na Ciebie dzisiaj rano już trąbiłem jak jechałeś pod Wiaduktem na Armi Krajowej :P

Opublikowano

Przemas leciałem, leciałem:) ja na Ciebie dzisiaj rano już trąbiłem jak jechałeś pod Wiaduktem na Armi Krajowej :P

no tak mi sie wydawalo, ale chyba jeszcze spalem :decayed:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Dzieńdoberek :lazy:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Ech... Za długo był spokój. Dzisiaj w nocy próba włamanie do Skody... Zamek rozpieprzony, ale totalni amatorzy, bo się do środka nawet nie dostali. Zaraz ruszam na osiedle z chłopakami gadać, może ktoś coś wie... Będzie wp***dol. I śpij tu spokojnie...

Opublikowano

nie ma co .. .gratuluje postawy :wallbash:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

kto poradzi gdzie i za ile kata wywale, bo już słychać że czas na niego

z góry dzięki :hi:

Opublikowano

kto poradzi gdzie i za ile kata wywale, bo już słychać że czas na niego

z góry dzięki :hi:

Za darmo ;)

http://www.tlumiki.bydgoszcz.pl/