djbinek Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 nad panoramą popracuję jak wrócę z wakacji. Cieszę się, że podobają się Wam moje fotki. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4don Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Binek fotki pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 a nikt więcej nie robił zdjęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Wychodzi na to że nie Ale nic straconego... nowe foty ze spotkania środowego (09.09) wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 mnie na tym spotkaniu nie będzie bo będę w trasie do Niemiec skąd lecę do Turcji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Spot w Egipcie ;P Jak na razie to widzieliśmy tylko jedno audi, i podejrzewam, że to "samochód pułapka" ludzi Bin Ladena. Tak to same Lanosy, KIA, Hyundae i Toyoty tu są, bogacze jeżdżą VW Passat B6 lub BMW 5 2004r. Pozdrawiamy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 to napewno auto ludzi Bin Ladena widac po progach i dokladce do zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Spot w Egipcie ;P Jak na razie to widzieliśmy tylko jedno audi, i podejrzewam, że to "samochód pułapka" ludzi Bin Ladena. Tak to same Lanosy, KIA, Hyundae i Toyoty tu są, bogacze jeżdżą VW Passat B6 lub BMW 5 2004r. Pozdrawiamy!!! siemanko binek,zapraszaj tam ludzi do nas na spoty no i mam nadzieje ze jakies nowe numery do dziewczyn przywieziesz, jakąś imprezke zorganizujemy z egipcjankami milego pobytu, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4don Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Jak tam panowie gdzie w tym tyg spocik ??? jakieś propozycje???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcintorun Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 a Spot w Egipcie ;P Jak na razie to widzieliśmy tylko jedno audi, i podejrzewam, że to "samochód pułapka" ludzi Bin Ladena. Tak to same Lanosy, KIA, Hyundae i Toyoty tu są, bogacze jeżdżą VW Passat B6 lub BMW 5 2004r. Pozdrawiamy!! a ja bym chciał taką lotke na klape:P i tablice rejestracyjną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 djbinek.. spoko fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Jak tam panowie gdzie w tym tyg spocik ??? jakieś propozycje???? Torun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Jak tam panowie gdzie w tym tyg spocik ??? jakieś propozycje???? Torun toruń,monitorowałem sprawe wieczorem lepiej przy galerii piotr i paweł sie zapowiada,lepsze oswietlenie niz na motoarenie i klimat tez spoko, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Toruń to już pewna lokalizacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 witam witam wlasnie jestem po weselu .... jestem w trakcie naprawy elekrytki w mojej niuni wszystko mi padlo mam nadzieje ze dojade na srode:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Trzymamy kciuki. Ja w środę będę A4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz76 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witam. Panowie, kto z Was jest oblatany w analizowaniu logów?? Bardzo proszę o pomoc... http://www.a4-klub.pl/smf/b5_akn_prosze_o_analize_logow-t94240.0.html Wg mnie przepływka i turbinka raczej ok, EGR też ok chociaż chyba nie do końca się otwiera ale to szczegół... Chodzi mi o inne parametry, których analizy nie można znaleźć na forum... Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 witam witam wlasnie jestem po weselu .... jestem w trakcie naprawy elekrytki w mojej niuni wszystko mi padlo mam nadzieje ze dojade na srode:) NA moje to nie padło a Ty rozwaliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4don Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kto śmiga jeszcze z Bydzi do Torunia na spocik??? może gdzieś spotkamy sie szybciej i razem ruszymy????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 ja bede smigal raczej 80% mysle ze mozemy sie skumac na stacji 1 za mostem a ja z reniem ruszymy tam gdzie zawzsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi