Skocz do zawartości
Ze względów bezpieczeństwa, wyłączamy logowanie za pomocą loginu z forum. Prosimy logować się za pomocą adresu e-mail.
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grześ jak ci servis znowu wyskoczył to :szukaj: gdzieś w wątku "zrób to sam" było [br]Dopisany: 21 Luty 2011, 22:37_________________________________________________a i peugeot ogarnięty :gwizdanie: prawa strona teraz troche wyżej jest :naughty: ale jeszcze pewnie sie ułoży :naughty:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Gość -makaveli-
Opublikowano

9 ledów na jednej żarówce :cool1: 20zł sztuka...ja miałem za free :kox:

1435976647[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 22:39_________________________________________________

Grześ jak ci servis znowu wyskoczył to :szukaj: gdzieś w wątku "zrób to sam" było [

czemu tam nie byłeś taki mądry :naughty:

:kox:

Opublikowano

Środkowa dawała radę i bieguny właściewie nie mają znaczenia, ale z tyłu i z przodu po bokach jest gorzej...

Gość -makaveli-
Opublikowano

Środkowa dawała radę i bieguny właściewie nie mają znaczenia, ale z tyłu i z przodu po bokach jest gorzej...

ja mam ustawione tak że jak obojętnie które drzwi otwierasz to wszystko się zapala i wtedy jest ten kox efekt ledów :kox:
Opublikowano

9 ledów na jednej żarówce :cool1: 20zł sztuka...ja miałem za free :kox:

1435976647[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 22:39_________________________________________________

Grześ jak ci servis znowu wyskoczył to :szukaj: gdzieś w wątku "zrób to sam" było [

czemu tam nie byłeś taki mądry :naughty:

:kox:

:guma::polew:[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 22:47_________________________________________________

ja mam ustawione tak że jak obojętnie które drzwi otwierasz to wszystko się zapala i wtedy jest ten kox efekt ledów :kox:

dlatego przyjedziesz do dziupli pokazać dziadkowi i dziadek też sobie tak wyreza :naughty::kox:

Gość -makaveli-
Opublikowano

dlatego przyjedziesz do dziupli pokazać dziadkowi i dziadek też sobie tak wyreza :naughty::kox:

z przyjemnością :good:
Opublikowano

z przyjemnością :good:

:decayed: kto widział jakieś dobre szklaneczki do audi i łańcuszek rozrządu na allegr do mojego potworka? bo nie chce mi sie szukac :embarrassed:[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 22:54_________________________________________________no i w dobrej cenie :naughty:

Gość -makaveli-
Opublikowano

kto widział jakieś dobre szklaneczki do audi i łańcuszek rozrządu na allegr do mojego potworka? bo nie chce mi sie szukac :embarrassed:[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 22:54_________________________________________________no i w dobrej cenie :naughty:

do Golfa jedź na Szajnochy :cool1:
Opublikowano

tam ceny mają kosmiczne :wallbash:

Gość -makaveli-
Opublikowano

tam ceny mają kosmiczne :wallbash:

to pozostaje Alledrogo :sarcastic:

albo od mamy weź szklanki kuchenne i wsadź :polew:

Gość -makaveli-
Opublikowano

kieliszki lepsze :naughty:

kielony to w końcu musimy razem opanować ...tylko pytanie kto do kogo autobusem pojedzie :naughty:

ja tam pier**le :polew: przyjedziesz do mnie :polew:

Opublikowano

moja młoda pić nie musi, prawko ma :decayed:

Gość -makaveli-
Opublikowano

moja młoda pić nie musi, prawko ma :decayed:

:naughty:
Gość -makaveli-
Opublikowano

kiedy? :naughty:

najlepiej w jakiś weekend bo moja ma wtedy wolne(tzn zajmie się młodym)

ten odpada bo mam nocki :kwasny:

Opublikowano

Gadu-Gadu Klub Polska :polew:

Opublikowano

zdzwonimy sie :) ja mam kazdy wolny :cool1: