Gość -makaveli- Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 nie pamiętam tego ja nie pamiętam momentu jak szliśmy spać(pamiętam coś że młoda marudziła żebym się nie rozpychał w nocy),ostatnie co pamiętam to właśnie jak kobieta wyrywa Ci z ręki Tyskie,i wnosi Martini i jakieś tam jeszcze butelki z balkonu potem to był poranek i Twoja facjata na korytarzu
wera :) Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 jaki tu dziś spokój wszyscy pewnie odpoczywają
WIŚNIA Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 nie pamiętam tego ja nie pamiętam momentu jak szliśmy spać(pamiętam coś że młoda marudziła żebym się nie rozpychał w nocy),ostatnie co pamiętam to właśnie jak kobieta wyrywa Ci z ręki Tyskie,i wnosi Martini i jakieś tam jeszcze butelki z balkonu potem to był poranek i Twoja facjata na korytarzu to kiedy powtórka ? [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 23:11_________________________________________________i może kempes w końcu wpadnie a nie w ..uja wali [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 23:13_________________________________________________[quote name=wera ] jaki tu dziś spokój wszyscy pewnie odpoczywają ostatnio w ogole stypa sie tu robi :gwizdanie:
nowekbdg Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 were wescie na melanzyk mnie nikt nie zapraszal
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 nie pamiętam tego ja nie pamiętam momentu jak szliśmy spać(pamiętam coś że młoda marudziła żebym się nie rozpychał w nocy),ostatnie co pamiętam to właśnie jak kobieta wyrywa Ci z ręki Tyskie,i wnosi Martini i jakieś tam jeszcze butelki z balkonu potem to był poranek i Twoja facjata na korytarzu to kiedy powtórka ? i może kempes w końcu wpadnie a nie w ..uja wali w każdej chwili Kempes karniaka ma jak w banku
wera :) Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Poniedziałek a ja mam jeszcze dwa dni wolnego :radocha:
siucek Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Ja nie mam wolnego od początku roku :wallbash:
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 wystarczy iść do najbliższego lekarza po wolne ewentualnie rzucić hasło do słuchawki "biore urlop na żądanie" :gwizdanie:
jedrekx Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 ewentualnie rzucić hasło do słuchawki "biore urlop na żądanie" :gwizdanie: nie w każdej firmie to przejdzie :gwizdanie: a jak przejdzie to bardzo szybko dostajesz wypowiedzenie a ja mam jeszcze wolne do jutra... dziś tylko WF
manny90 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Farciarz ;P Ja po basenie, właśnie na ergonomię spadam ;P
jedrekx Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 to miłej nauki ergonomii... cholernie nudny przedmiot
WIŚNIA Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 ale macie tematy [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 17:04_________________________________________________w sumie,mam pytanko gdzie teraz spot jest?
Artur82 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 masz w podwieszonym...gdzie spot :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 w sumie,mam pytanko gdzie teraz spot jest? w podwieszonym jest że w bydg......3-ci raz z rzędu
Artur82 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Grzechu bo jakbys czytal co sie pisze, to bys wiedzial, ze ostatnio chlopaki z Toronto sami pisali ze ich nie bedzie wiec-termin przepadl...a My (bydg) nie widzielismy sensu, jechac do Trn zeby stac tam samemu wiec na przyszlosc zanim wstawisz taki komentarz...to lepiej rusz reszte szarych komorek i pomysl
Rekomendowane odpowiedzi