Kierownik Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 reza pewnie coś i morze podjedzie sie pochwalić ?
WIŚNIA Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 13:12_________________________________________________wracając z pracy jechałem sobie za audi A4 b6 1.9tdi myślał że mi klekotem ucieknie zderzak w zderzak za nim jechałem, a pod MONDI został delikatnie mówiąc... jego mina wygladała coś w ten deseń
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 wracając z pracy jechałem sobie za audi A4 b6 1.9tdi myślał że mi klekotem ucieknie zderzak w zderzak za nim jechałem, a pod MONDI został delikatnie mówiąc... jego mina wygladała coś w ten deseń szkoda że dalej nie jechaliście koło siebie....bo ty byś zjechał zatankować a on klekotem jechałby dalej bez tankowania wtedy Twoja mina przy dystrybutorze byłaby taka ;( :laghing2:
przemciotorun Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 wracając z pracy jechałem sobie za audi A4 b6 1.9tdi myślał że mi klekotem ucieknie zderzak w zderzak za nim jechałem, a pod MONDI został delikatnie mówiąc... jego mina wygladała coś w ten deseń szkoda że dalej nie jechaliście koło siebie....bo ty byś zjechał zatankować a on klekotem jechałby dalej bez tankowania wtedy Twoja mina przy dystrybutorze byłaby taka ;( :laghing2:
WIŚNIA Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 wracając z pracy jechałem sobie za audi A4 b6 1.9tdi myślał że mi klekotem ucieknie zderzak w zderzak za nim jechałem, a pod MONDI został delikatnie mówiąc... jego mina wygladała coś w ten deseń szkoda że dalej nie jechaliście koło siebie....bo ty byś zjechał zatankować a on klekotem jechałby dalej bez tankowania wtedy Twoja mina przy dystrybutorze byłaby taka ;( :laghing2: o dziwo jak ostatnio jechałem do pracy nie wstawiałem jechałem ekonomicznie to chlała jak świnia wracając wsatwiałem jej do oporu i spaliła mniej poprostu ona to lubi
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 o dziwo jak ostatnio jechałem do pracy nie wstawiałem jechałem ekonomicznie to chlała jak świnia wracając wstawiałem jej do oporu i spaliła mniej poprostu ona to lubi to nie Subaru żeby lubiła upalanie
jedrekx Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 znacie kogoś kto sprowadziłby mi samochód z Anglii w korzystnej cenie? bo wpadł mi do głowy pomysł na fajne auto do upalania
WIŚNIA Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ona tego nie lubi,ona to kocha [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 16:53_________________________________________________Co tu taka zamuła
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Co tu taka zamuła wodzirej się odezwał
krzychu-trn Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 znacie kogoś kto sprowadziłby mi samochód z Anglii w korzystnej cenie? bo wpadł mi do głowy pomysł na fajne auto do upalania Nie lepiej jechać samemu i coś dobrego poszukać ? Kupując samemu masz większą pewność niż kupowanie od Bóg wie kogo
WIŚNIA Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Co tu taka zamuła wodzirej się odezwał a jak
jedrekx Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 znacie kogoś kto sprowadziłby mi samochód z Anglii w korzystnej cenie? bo wpadł mi do głowy pomysł na fajne auto do upalania Nie lepiej jechać samemu i coś dobrego poszukać ? Kupując samemu masz większą pewność niż kupowanie od Bóg wie kogo nie mam czasu jechać do Anglii... to jest tylko orientacyjnie... póki co i tak nie mam kasy, ale po wakacjach może coś wpadnie.. różne wizje mam ostatnio w głowie
krzychu-trn Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Ktoś musi obudzić towarzystwo więc Wiśnia stoi na posterunku
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Co tu taka zamuła wodzirej się odezwał a jak i wszyscy razem!!
WIŚNIA Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 znacie kogoś kto sprowadziłby mi samochód z Anglii w korzystnej cenie? bo wpadł mi do głowy pomysł na fajne auto do upalania Nie lepiej jechać samemu i coś dobrego poszukać ? Kupując samemu masz większą pewność niż kupowanie od Bóg wie kogo popieram chyba że Zaufany przez duże Z mechanik coś wybierze
Rekomendowane odpowiedzi