Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reza pewnie coś i morze podjedzie sie pochwalić ? :wink4:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 13:12_________________________________________________wracając z pracy jechałem sobie za audi A4 b6 1.9tdi myślał że mi klekotem ucieknie :polew: zderzak w zderzak za nim jechałem, a pod MONDI został :banan1::sexinbed::seksiasty: delikatnie mówiąc... jego mina wygladała coś w ten deseń :shocked::buahaha:
Opublikowano

:hi:

Gość -makaveli-
Opublikowano

wracając z pracy jechałem sobie za audi A4 b6 1.9tdi myślał że mi klekotem ucieknie :polew: zderzak w zderzak za nim jechałem, a pod MONDI został :banan1::sexinbed::seksiasty: delikatnie mówiąc... jego mina wygladała coś w ten deseń :shocked::buahaha:

szkoda że dalej nie jechaliście koło siebie....bo ty byś zjechał zatankować a on klekotem jechałby dalej bez tankowania :cool1:

wtedy Twoja mina przy dystrybutorze byłaby taka ;(

:laghing2:

Opublikowano

wracając z pracy jechałem sobie za audi A4 b6 1.9tdi myślał że mi klekotem ucieknie :polew: zderzak w zderzak za nim jechałem, a pod MONDI został :banan1::sexinbed::seksiasty: delikatnie mówiąc... jego mina wygladała coś w ten deseń :shocked::buahaha:

szkoda że dalej nie jechaliście koło siebie....bo ty byś zjechał zatankować a on klekotem jechałby dalej bez tankowania :cool1:

:polew:

Opublikowano

o dziwo jak ostatnio jechałem do pracy nie wstawiałem jechałem ekonomicznie to chlała jak świnia wracając wsatwiałem jej do oporu i spaliła mniej :mysli: poprostu ona to lubi :naughty:

Gość -makaveli-
Opublikowano

o dziwo jak ostatnio jechałem do pracy nie wstawiałem jechałem ekonomicznie to chlała jak świnia wracając wstawiałem jej do oporu i spaliła mniej :mysli: poprostu ona to lubi :naughty:

to nie Subaru żeby lubiła upalanie :decayed:
Opublikowano

znacie kogoś kto sprowadziłby mi samochód z Anglii w korzystnej cenie? bo wpadł mi do głowy pomysł na fajne auto do upalania :naughty:

Opublikowano

ona tego nie lubi,ona to kocha :naughty:[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 16:53_________________________________________________Co tu taka zamuła :blink:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Co tu taka zamuła :blink:

wodzirej się odezwał :polew:
Opublikowano

znacie kogoś kto sprowadziłby mi samochód z Anglii w korzystnej cenie? bo wpadł mi do głowy pomysł na fajne auto do upalania :naughty:

Nie lepiej jechać samemu i coś dobrego poszukać ? Kupując samemu masz większą pewność niż kupowanie od Bóg wie kogo :tongue4:
Opublikowano

a jak :banan2:

Opublikowano

Nie lepiej jechać samemu i coś dobrego poszukać ? Kupując samemu masz większą pewność niż kupowanie od Bóg wie kogo :tongue4:

nie mam czasu jechać do Anglii... :decayed: to jest tylko orientacyjnie... póki co i tak nie mam kasy, ale po wakacjach może coś wpadnie.. różne wizje mam ostatnio w głowie :naughty:

Gość -makaveli-
Opublikowano

a jak :banan2:

i wszyscy razem!! :banan1::banan2::banan:
Opublikowano

popieram :good: chyba że Zaufany przez duże Z mechanik coś wybierze :naughty: