Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kto umarł? :blink: [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 21:10_________________________________________________też musze umyć bo maniana... wymienić wycieraczkę,błotnik wyprostować,olej wymienić,łańcuszek,w środku ogarnąć itd. :wallbash:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kto umarł? :blink:

ponoc Wiśnia :polew: wiesz cos o tym :mysli:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

aha,mam dojście do wężyków powietrza (podciśnienia) :naughty: jutro bede wymieniał u siebie :naughty: [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 21:15_________________________________________________

kto umarł? :blink:

ponoc Wiśnia :polew: wiesz cos o tym :mysli:

:mysli: nie wydaje mnie sie :mysli: chyba że coś wiesz czego ja nie wiem :mysli:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a jakie masz fi?

Opublikowano

a jakie masz fi?

a skad ja mam to wiedziec?

Ty zajmujesz sie takimi rzeczami jak wymiana świec??

Opublikowano

to sie dowiedz :naughty: ja tym bardziej nie wiem. [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 21:25_________________________________________________a w świece żarowe sie nie bawie,bo łatwo je ukręcić a ja mam farta do takich wypadków

Opublikowano

to sie dowiedz :naughty: ja tym bardziej nie wiem. [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 21:25_________________________________________________a w świece żarowe sie nie bawie,bo łatwo je ukręcić a ja mam farta do takich wypadków

no tak slyszalem...a w domu leza nowe NGK i trzeba to wymienic :decayed:

Opublikowano

kluczyk chyba 12 albo 13 i jedziesz :cool1:[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 21:31_________________________________________________już dostałem w focusie propozycje wymiany świec żarowych ale :no: [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 21:32_________________________________________________blondyna spać nie może :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

Wiśnia a klocki hamulcowe wymieniasz?? :>

z zamkniętymi oczami :polew: a co?

Opublikowano

Bo moje się kończą :decayed:

A olej i te wszystkie filtry też wymieniasz nie?

Bo moj mechanik ma humory non stop więc muszę go zmienić.[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 21:53_________________________________________________Kwestia jest tylko taka czy Tobie będzie się chciało i za ile, ale to już sie uzgodni przy wymianach :>

Opublikowano
:good: bo do mnie kolejka już sie tworzy :naughty: a kiedy byś chciała to zrobić?
Opublikowano

Olej i filtry w przyszłym miesiącu, a klocki to dopiero jak bede koła na letnie zmieniała... ale mam nadzieje, że to też nastapi już w kwietniu.[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 22:00_________________________________________________Także zapisz mnie na liste :>

Opublikowano

Jak będziesz chciała wymieniać to wal śmiało :good: [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 22:08_________________________________________________ jutro srebrny klekot będzie miał lewatywe :polew:

Opublikowano

Blondi :naughty: bo widze ze masz AVJ heble z przodu masz 288 czy 312 ?? :)

Opublikowano

Kwestia jest tylko taka czy Tobie będzie się chciało i za ile, ale to już sie uzgodni przy wymianach :>

blondi kupisz mu najwyżej komplet wycieraczek :polew:

Opublikowano

na pewno jeszcze nie zrobil :>