Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja niestety nie wpadnę na spota chociaż bardzo bym chciał... niestety ciągle w łóżku :wallbash:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry: ja niestety odpadam w szkole do 17 :confused4: chyba że jak da rade zrobić sobie wolne to będę :decayed: :decayed:
Opublikowano

SPOT TORUŃ 20.03.2011 GODZINA 17.00 - PARKING PODZIEMNY W CENTRUM MIASTA (5 KM OD pip) lub PARKING PIP

1. Krzychu

2. Damian

3. Daras (Jeśeli zaczepy lampę utrzymają, wszystko jest na dobrej drodze)

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Ostatnio widziałem takie na aucie w centrum, ale z "karną c*pą" ;P

Opublikowano

ostatnio znajomi chcieli mi to przykleić oraz nalepkę "nigdy nie jeżdżę po alkoholu"... na szczęście w porę to zauważyłem bo bym ich chyba zabił za przyklejone naklejki :wallbash:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Krzysiu jak nikt nie przyjeżdza prócz Darka... to nie wiem czy jest sens... my spotkamy się najwyżej wieczorkiem gdzieś na kawkę. gdyby jednak był ktoś chętny to o 17 na PiP'e przy Broniewskiego.... będe Ja, Majki i Krzysiu. Pozdrawiam Bydgoszczan...

Opublikowano

:siema:

ja niestety w pracy...ale coz raz na jakis czas i tak bywa

Opublikowano

Sorry Artur.. ale to śmieszne troche, dziwnie się zawsze składa u Ciebie... ponad miesiąc temu gdy był Spot w Toruniu.. to nie mogłeś bo sesja... póżniej 3 razy gdy była Bydgoszcz z wielką chęcią pisałeś pierwszy ..cofnij się pare str wstecz i sam napisałeś że jezeli toruń nie będzie chciał u siebie to mozemy u nas pod tesco zrobić... bo deszcz itp a teraz gdy doszło do tego że jest w Piernikowie bo nagle masz prace....

Opublikowano

No to widzę, że spot mizernie się zapowiada. Z całym szacunkiem chłopaki, ale jeżeli mają być 3 osoby, to nie uśmiecha mi się jechać specjalnie do Torunia :hi:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

krzychy ogarnales wszystkie graty do spryskow?