Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

oglądałem dzisiaj w tvn24... podobno ten samochód ciężarowy który uderzył w te 2 osobówki na rondzie w Bydgoszczy nie miał przeglądu od 2 miesięcy i być może uszkodzony układ hamulcowy...

Opublikowano

Tak :kwasny:

Opublikowano

niestety miałem okazje widzieć dzisiaj ten wypadek.... masakra.... i znów BMW co potwierdza to co zauważyłem już jakiś czas temu.... wiele zdarzeń drogowych jest spowodowane przez kierowców własnie tej marki....

http://bydgoszcz.naszemiasto.pl/artykul/841988,wypadek-w-ostaszewie-kolo-torunia-Smierc-jednej-osoby,id,t.html?kategoria=648

Opublikowano

Tej marki jak i każdej innej, w Audicach też masa baranów śmiga.... oczywiście nikt z naszych ;)

Opublikowano

zgadza się są i w Audi,... Ale uwierz mi Reniu że znam kilku posiadaczy BMW... i.... normalni ludzie to, to nie są i nawet niekoniecznie młodzi.. bez urazy oczywiście ale jednak tą markę wybiera specyficzna grupa ludzi... pomimo tego że stereotym "Dresa" rzekomo minoł

Gość -makaveli-
Opublikowano

to pojeździj Damian po Bydgoszczy i spotkaj na Swojej drodze któregoś z Honda Team Bydgoszcz

to są wariaci dopiero :wallbash: z pasa na pas między samochodami przy prędkości powyżej 80km/h to standard

szczególnie Honda Civic coupe ciemno zielona,czarny CRX i czarny Accord :gwizdanie:

Opublikowano

zgadza się... no teoretycznie ludzie młodzi wybierają Hondy, zwłaszcza civic'i i chęć popisania sie wygrywa czasem z życiem, kiedyś było głośno o tym jak na Fordońskiej owinoł się CRX wokół słupa ...

Opublikowano

Hehe... Hondziarze... mieliśmy spoty równocześnie z nimi i dobrego zdania o nich raczej nie mam.

Gość -makaveli-
Opublikowano

kiedyś było głośno o tym jak na Fordońskiej owinoł się CRX wokół słupa ...

zabił siebie i kolege :kwasny:

i podobno już jakiś czas wcześniej spowodował wypadek w którym zginął jego pasażer :gwizdanie:

Opublikowano

wariaci jeżdzą wszyskim tak naprawde lecz można jasno określić... ludzi jeźdzący poszczególnymi markami... do Hondy przypisuje się młodych ludzi, świeżych kierowców z chęcią popisania się przed swoją 17letnią dziewczyną ... BMW ludzi mających o sobie wysokie mniemanie o umiejętnościach kierowania pojazdem, czasem cfffffaniaczków. Audi raczej spokojnych z nutą wariacji :kox: Mercedesy dla dziadków ... przyznacie że jest coś w tym.

Gość -makaveli-
Opublikowano

przeoczyłeś maalany :naughty:

kumpel kiedyś w Fordonie po schodach zjechał maluchem i uciekł policji a oni Passatem staneli:evil:

Opublikowano

przeoczyłeś maalany :naughty:

kumpel kiedyś w Fordonie po schodach zjechał maluchem i uciekł policji a oni Passatem staneli :evil:

haha można i tak.. mały to się wszędzie zmieści :P

Opublikowano

wariaci jeżdzą wszyskim tak naprawde lecz można jasno określić... ludzi jeźdzący poszczególnymi markami... do Hondy przypisuje się młodych ludzi, świeżych kierowców z chęcią popisania się przed swoją 17letnią dziewczyną ... BMW ludzi mających o sobie wysokie mniemanie o umiejętnościach kierowania pojazdem, czasem cfaniaczków. Audi raczej spokojnych z nutą wariacji :kox: Mercedesy dla dziadków ... przyznacie że jest coś w tym.

Tak się tworzą stereotypy ;)

Opublikowano

http://moto.wp.pl/kat,106078,title,Wal-po-osobowce-Tak-ucza-jezdzic-Tirem,wid,13276032,wiadomosc.html?ticaid=1c0b7

niestety prawda jest taka że kierowcy Tirów nie zwracają uwagi na nic innego co się dzieje na drodze, bo im nic się nie stanie. [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 15:10_________________________________________________Komorowski podniósł pensje poprzednikom... czemu sie normalnym ludzią nie podniesie pensji tylko istnieje w naszym kraju dorabianie bogaczy...po cholere im na emeryturze prezydenckiej wiecej kasy ... :confused4:

http://www.tvn24.pl/0,1697719,0,1,komorowski-podniosl-pensje-poprzednikom,wiadomosc.html

Opublikowano

Niestety w naszym kraju kuleje cała infrastruktura, ilość i jakość dróg to jakaś kpina z podatników :kwasny: o kolei w ogóle nie wspominam :bag:

Pewnie gdyby nie konstanty, to mielibyśmy obwodnicę a tak to :dziura:

Opublikowano

Hehe... Hondziarze... mieliśmy spoty równocześnie z nimi i dobrego zdania o nich raczej nie mam.

:no:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Pewnie gdyby nie konstanty, to mielibyśmy obwodnicę a tak to :dziura:

a tak KonDom zafundował Nam plaże w centrum miasta gdzie pieski srają i sikają gdzie popadnie :facepalm:
Opublikowano

Siema !!!!!! kto mi naprawi hamulce? :mysli:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Siema !!!!!! kto mi naprawi hamulce? :mysli:

JA!! JA!! JA!! :evil2:

nówki sztuki Ci założe :naughty:

hamulec_alivio_br_m430.jpg