damian_qbass Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 oglądałem dzisiaj w tvn24... podobno ten samochód ciężarowy który uderzył w te 2 osobówki na rondzie w Bydgoszczy nie miał przeglądu od 2 miesięcy i być może uszkodzony układ hamulcowy...
damian_qbass Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 niestety miałem okazje widzieć dzisiaj ten wypadek.... masakra.... i znów BMW co potwierdza to co zauważyłem już jakiś czas temu.... wiele zdarzeń drogowych jest spowodowane przez kierowców własnie tej marki.... http://bydgoszcz.naszemiasto.pl/artykul/841988,wypadek-w-ostaszewie-kolo-torunia-Smierc-jednej-osoby,id,t.html?kategoria=648
Reniu Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Tej marki jak i każdej innej, w Audicach też masa baranów śmiga.... oczywiście nikt z naszych
damian_qbass Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 zgadza się są i w Audi,... Ale uwierz mi Reniu że znam kilku posiadaczy BMW... i.... normalni ludzie to, to nie są i nawet niekoniecznie młodzi.. bez urazy oczywiście ale jednak tą markę wybiera specyficzna grupa ludzi... pomimo tego że stereotym "Dresa" rzekomo minoł
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 to pojeździj Damian po Bydgoszczy i spotkaj na Swojej drodze któregoś z Honda Team Bydgoszcz to są wariaci dopiero z pasa na pas między samochodami przy prędkości powyżej 80km/h to standard szczególnie Honda Civic coupe ciemno zielona,czarny CRX i czarny Accord :gwizdanie:
damian_qbass Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 zgadza się... no teoretycznie ludzie młodzi wybierają Hondy, zwłaszcza civic'i i chęć popisania sie wygrywa czasem z życiem, kiedyś było głośno o tym jak na Fordońskiej owinoł się CRX wokół słupa ...
Reniu Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Hehe... Hondziarze... mieliśmy spoty równocześnie z nimi i dobrego zdania o nich raczej nie mam.
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 kiedyś było głośno o tym jak na Fordońskiej owinoł się CRX wokół słupa ... zabił siebie i kolege i podobno już jakiś czas wcześniej spowodował wypadek w którym zginął jego pasażer :gwizdanie:
damian_qbass Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 wariaci jeżdzą wszyskim tak naprawde lecz można jasno określić... ludzi jeźdzący poszczególnymi markami... do Hondy przypisuje się młodych ludzi, świeżych kierowców z chęcią popisania się przed swoją 17letnią dziewczyną ... BMW ludzi mających o sobie wysokie mniemanie o umiejętnościach kierowania pojazdem, czasem cfffffaniaczków. Audi raczej spokojnych z nutą wariacji Mercedesy dla dziadków ... przyznacie że jest coś w tym.
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 przeoczyłeś maalany kumpel kiedyś w Fordonie po schodach zjechał maluchem i uciekł policji a oni Passatem staneli:evil:
damian_qbass Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 przeoczyłeś maalany kumpel kiedyś w Fordonie po schodach zjechał maluchem i uciekł policji a oni Passatem staneli haha można i tak.. mały to się wszędzie zmieści
Reniu Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 wariaci jeżdzą wszyskim tak naprawde lecz można jasno określić... ludzi jeźdzący poszczególnymi markami... do Hondy przypisuje się młodych ludzi, świeżych kierowców z chęcią popisania się przed swoją 17letnią dziewczyną ... BMW ludzi mających o sobie wysokie mniemanie o umiejętnościach kierowania pojazdem, czasem cfaniaczków. Audi raczej spokojnych z nutą wariacji Mercedesy dla dziadków ... przyznacie że jest coś w tym. Tak się tworzą stereotypy
damian_qbass Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 http://moto.wp.pl/kat,106078,title,Wal-po-osobowce-Tak-ucza-jezdzic-Tirem,wid,13276032,wiadomosc.html?ticaid=1c0b7 niestety prawda jest taka że kierowcy Tirów nie zwracają uwagi na nic innego co się dzieje na drodze, bo im nic się nie stanie. [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 15:10_________________________________________________Komorowski podniósł pensje poprzednikom... czemu sie normalnym ludzią nie podniesie pensji tylko istnieje w naszym kraju dorabianie bogaczy...po cholere im na emeryturze prezydenckiej wiecej kasy ... http://www.tvn24.pl/0,1697719,0,1,komorowski-podniosl-pensje-poprzednikom,wiadomosc.html
Reniu Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Niestety w naszym kraju kuleje cała infrastruktura, ilość i jakość dróg to jakaś kpina z podatników o kolei w ogóle nie wspominam Pewnie gdyby nie konstanty, to mielibyśmy obwodnicę a tak to
przemciotorun Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Hehe... Hondziarze... mieliśmy spoty równocześnie z nimi i dobrego zdania o nich raczej nie mam.
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Pewnie gdyby nie konstanty, to mielibyśmy obwodnicę a tak to a tak KonDom zafundował Nam plaże w centrum miasta gdzie pieski srają i sikają gdzie popadnie
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Siema !!!!!! kto mi naprawi hamulce? JA!! JA!! JA!! nówki sztuki Ci założe
Rekomendowane odpowiedzi