gurban6 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam.Pozdrawiam z Nowego Targu.Powrót w poniedziałek rano.
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 ma ktos kogoś znajomego w ośrodku wypoczynkowym "Kręgiel" koło Koronowa??? potrzebuje tez opinie o tym ośrodku sprawa klubowej wagi ciężkiej
Newman Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Hahaha Reniu dobreeee... poszło dalej [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 10:43_________________________________________________ ma ktos kogoś znajomego w ośrodku wypoczynkowym "Kręgiel" koło Koronowa??? potrzebuje tez opinie o tym ośrodku sprawa klubowej wagi ciężkiej ja byłem tam na weselu i raz grałem tam impreze jako dj dla jeszcze wtedy EL Browary. miejsce bardzo spoko !!! nad jeziorkiem ..
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Hahaha Reniu dobreeee... poszło dalej [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 10:43_________________________________________________ ma ktos kogoś znajomego w ośrodku wypoczynkowym "Kręgiel" koło Koronowa??? potrzebuje tez opinie o tym ośrodku sprawa klubowej wagi ciężkiej ja byłem tam na weselu i raz grałem tam impreze jako dj dla jeszcze wtedy EL Browary. miejsce bardzo spoko !!! nad jeziorkiem .. dzieki wstępnie to zdradze Wam że jest procent szans na letni zlot ogólnopolski w Kręglu :gwizdanie: miło byłoby ugościć ekipe klubową na kujawach po wstępnej rozmowie z właścicielką czekam na symulacje wyceny zlotu (sprawa również w toku na szczeblu wyższym klubowym)
Artur82 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 W niedziele ma byc piekna pogoda co powiecie na spot o wczesniejszej godzinie np 16 ???
jedrekx Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 W niedziele ma byc piekna pogoda co powiecie na spot o wczesniejszej godzinie np 16 ??? pasuje Hahaha Reniu dobreeee... poszło dalej [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 10:43_________________________________________________ ma ktos kogoś znajomego w ośrodku wypoczynkowym "Kręgiel" koło Koronowa??? potrzebuje tez opinie o tym ośrodku sprawa klubowej wagi ciężkiej ja byłem tam na weselu i raz grałem tam impreze jako dj dla jeszcze wtedy EL Browary. miejsce bardzo spoko !!! nad jeziorkiem .. dzieki wstępnie to zdradze Wam że jest procent szans na letni zlot ogólnopolski w Kręglu :gwizdanie: miło byłoby ugościć ekipe klubową na kujawach po wstępnej rozmowie z właścicielką czekam na symulacje wyceny zlotu (sprawa również w toku na szczeblu wyższym klubowym) a nie myślałeś np. o Tleniu? kolega organizował tam majowy zlot cabrio clubu kilka lat temu, mój brat był i mówił, że całkiem fajnie odnośnie Kręgla to wiem, że był to kiedyś ośrodek mojej koleżanki rodziców... mogę zapytać czy ciągle jest ich, a wtedy myślę, że załatwiłoby się jakiś rabat RS6 założone... w tym setupie bardzo lubię moje auto
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 a nie myślałeś np. o Tleniu? kolega organizował tam majowy zlot cabrio clubu kilka lat temu, mój brat był i mówił, że całkiem fajnie odnośnie Kręgla to wiem, że był to kiedyś ośrodek mojej koleżanki rodziców... mogę zapytać czy ciągle jest ich, a wtedy myślę, że załatwiłoby się jakiś rabat pisałem do Tlenia i nie dostałem odp a w Kręglu wszystko narazie bezproblemowo(do wieczora dostane wycene i zobaczymy co na to władze klubu) dodatkowo maja doświadczenie bo Opel KP organizowal tam zlot w 2007 no i jest blisko do Pasa Koronowskiego ,bo jednak muszą być atrakcje związane z autami(Tleń raczej nie ma takiej opcji) gdybyś coś tam ugadał byloby super
jedrekx Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 niedaleko Tlenia, w Osiu jest podobny pas startowy jak w Koronowe ale działaj, działaj a ja dziś się do tej koleżanki odezwę P.S. nie macie kogoś ze znajomych co chciałby kupić A6 C6, 2007 rok, 85000 przebiegu? czarny sedan, dobrze wyposażony
slaviozo Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 bry panowie wężyki podcisnienia czy tam sterowania ciśnieniem jak zwał tak zwał chodzi o grubośc jaka mam zakupic bo chce sobie powymieniać z tego czo czytalem to 4 lub 5mmm sa w AFNie ale bylem u kolesia w sklepie i mowil ze ma 3,2 mm i ze to standard ;] a 4mm nie mial tylko 5mm i 6mm. wiec jak to z wezykiami ? i czy załozenie np tam gdzie 4mm jest 5mm cos by posralo ? ina srednica pewnie inne cisnienie dobrze kminie ?
jedrekx Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Newman namierzony na kamiennej jakąś godzinę temu
Artur82 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 3 Kwiecień 2011 godzina 16:00 parking HSW Łuczniczka: 1. ArturB6
Newman Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Newman namierzony na kamiennej jakąś godzinę temu o qrcze... nie widzialem Ciebie....
Thumas Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 3 Kwiecień 2011 godzina 16:00 parking HSW Łuczniczka: 1. ArturB6 2. Thumas
WIŚNIA Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Audi rozkodowane z wlepki [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 22:08_________________________________________________http://mistrzowie.org/56457/Desperacja[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 22:12_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 22:12_________________________________________________a tu coś lepszego [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 22:27_________________________________________________http://mistrzowie.org/113087/Bestia
wera :) Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 3 Kwiecień 2011 godzina 16:00 parking HSW Łuczniczka: 1. ArturB6 2. Thumas 3. Wera 50 % auto u mechanika więc nie wiem czy do niedzieli będzie spowrotem :decayed:
nowekbdg Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 ktos wybiera sie jutro na ul.Jana Pawla II?
WIŚNIA Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 ktos wybiera sie jutro na ul.Jana Pawla II? a co będzie?
manny90 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 3 Kwiecień 2011 godzina 16:00 parking HSW Łuczniczka: 1. ArturB6 2. Thumas 3. Wera 50 % 4. Daras
Artur82 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 ktos wybiera sie jutro na ul.Jana Pawla II? a co będzie? Rocznica śmierci Jana Pawła II...Wiśnia ogarnij sie
Rekomendowane odpowiedzi