Reniu Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Lato nastało na aucie, więc teraz mozna się bez wstydu pokazywać
Artur82 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Lato nastało na aucie, więc teraz mozna się bez wstydu pokazywać Reniu ...a myslales o dokladkach w kolor??
Reniu Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Myślałem i doszedłem do wniosku, że musiałbym opuścić jeszcze bardziej auto w dół i założyć 18-ki. Obie opcje nie wchodzą w grę, więc temat dokładek odpuszczam.
przemciotorun Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 nie idzie przelozyc tego spota w toruniu na 24?
Artur82 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 nie idzie przelozyc tego spota w toruniu na 24? jestem za a teraz mozna zrobic w takim razie w Bydgoszczy...a pozniej dla Dropsona w Toruniu
przemciotorun Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 nie idzie przelozyc tego spota w toruniu na 24? jestem za a teraz mozna zrobic w takim razie w Bydgoszczy...a pozniej dla Dropsona w Toruniu byl by spot z serwisem odrazu bys przymierzyl dystanse, i weronika chciale zeby zobaczyc jakie pierscienie centrujace potrzbuje (raczej o to chodzi)... no i bym odebral i rozliczyl sie za reklame[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 18:58_________________________________________________ nie idzie przelozyc tego spota w toruniu na 24? nie idzie przelozyc tego spota w toruniu na 24? jestem za a teraz mozna zrobic w takim razie w Bydgoszczy...a pozniej dla Dropsona w Toruniu nie idzie przelozyc tego spota w toruniu na 24? jestem za a teraz mozna zrobic w takim razie w Bydgoszczy...a pozniej dla Dropsona w Toruniu byl by spot z serwisem odrazu bys przymierzyl dystanse, i weronika chciale zeby zobaczyc jakie pierscienie centrujace potrzbuje (raczej o to chodzi)... no i bym odebral i rozliczyl sie za reklame kurcze zupelnie mi zglowy wylecialo ze 24 to swieta..... moze 23?
Artur82 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Dropson ja te dystanse to musze przymierzyc do zimowek na lato mam et 29 wiec juz nic nie wpakuje
nowekbdg Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Reniu z okna podziwiaj wypadek :gwizdanie: przy piotrze i pawle ford ka pizgnol w xsare a ja jechalem za xsara :gwizdanie: oczywscie Blondynka za kierownica uderzyła brunetkę i była szarpanina
Reniu Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 No zbyt wiele od wczoraj nie napisaliście **** Siemanko
Kierownik Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Xenon juz na aucie a tak w ogole to
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Kieras Ty lepiej zakładaj wątek w "moja a4"
Kierownik Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 gdzie tam ... nie ma co sie chwalić ... za duża seria ;(
Reniu Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Marudzisz... to po prostu wątek Twojego auta a nie wypunktowana lista modów
bebeto Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 DO siema wysłałem Ci pm na temat opon czekam na odp
Rekomendowane odpowiedzi