Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli godzina 16 Toruń miejsce spotu Piotr i Paweł? Osoby jadące ze Świecia parking Lidl godzina 15 max kwadrans studencki i odjazd prosze żebyśmy już przy tym zostali chce przyjechac a neta już nie będę miał

i jak jechał ktoś z CSW? bo o ile mi widomo to tylko ja i Kempes jesteśmy aktywni w tym city[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 20:38_________________________________________________robił ktoś foty? Bondi poka koła :evil:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 20:39_________________________________________________Jedas 100lat :drunk: :drunk: :drunk:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czyli godzina 16 Toruń miejsce spotu Piotr i Paweł? Osoby jadące ze Świecia parking Lidl godzina 15 max kwadrans studencki i odjazd prosze żebyśmy już przy tym zostali chce przyjechac a neta już nie będę miał

i jak jechał ktoś z CSW? bo o ile mi widomo to tylko ja i Kempes jesteśmy aktywni w tym city[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 20:38_________________________________________________robił ktoś foty? Bondi poka koła :evil:

Wiśnia, był reprezentant z CSW ;)

Opublikowano
http://moto.allegro.pl/audi-a4-99-01-czarny-koplet-kanap-skora-i1564465370.html :jerk: :jerk: :jerk: Kempes na allegro :polew:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 20:42_________________________________________________ale fakt że krzesełka konkret :slina: :slina: :slina:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 20:43_________________________________________________manny wiem,to teraz jest nas 3 :naughty:
Opublikowano

Kto ma pożyczyć 50000? :naughty:

Opublikowano

Ostatnio TY proponowałeś pożyczkę tyle że 20k więc jeszcze 30k Ci potrzebne :cool1:

Opublikowano

jeszcze raz dziękuję za życzenia :notworthy: mam nadzieję, że na następnego spota już dotrę... ale dziś no wiadomo, nie było jak dotrzeć (mimo różnych teorii spiskowych...)

Opublikowano

Ostatnio TY proponowałeś pożyczkę tyle że 20k więc jeszcze 30k Ci potrzebne :cool1:

jak bym miał 20k to bym nie jeździł b5 :polew:

Opublikowano

nie chce mi się szukać tej wypowiedzi

Opublikowano
:szukaj::P i tak nie znajdziesz :naughty:
Opublikowano

Który z kolegów dziś przed godz. 19 jechał od Brzozy-Stryszka do Bydgoszczy srebrną b5 avant chyba na 17'' i dziury po spryskach w zderzaku i z wlepą klubową na tyle? Tablice CB. :mysli:

Opublikowano

Nowek pewnie :decayed:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Kto ma pożyczyć 50000? :naughty:

ja mam :good:

50000_zl_a_1989.jpg

to kiedy po nie przyjedziesz :?:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 21:52_________________________________________________

Zdj_cie0118.jpg

tutaj masz to auto Leszku :cool1:
Opublikowano

nikt fotek nie robił na spocie? Tomek4don czy czasem nie tankowałeś dziś czarnego Passata na orlenie, na fordońskiej?

Opublikowano

Ja jechałem;] tak załadowany ze szok na wybojach opony mi obcierały z tylu :polew: wiozlem kominek i 4 osoby z czego kobita z przodu (nie jedz tak szybko) :tongue4: pozdrowionka :gwizdanie:

Opublikowano

również dzięki za spota

zdjęcia może jutro będą :tongue4:

Opublikowano

Dziękuje za spota...i dla tych którzy byli :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Artur auto prezentuje się faktycznie Mega :notworthy: :notworthy:

Blondi jestem pod wielkim wrażeniem Twoich felg a w szczególności ich ceny :kox:

Opublikowano

Dzięki Damian...staram sie jak moge :gwizdanie:

bedzie zawias i listwy z esy i wtedy bedzie :kox:

Opublikowano

Dzięki Damian...staram sie jak moge :gwizdanie:

bedzie zawias i listwy z esy i wtedy bedzie :kox:

troche pracy i pieniążków włożyłeś w to auto... bardzo mi się podoba :notworthy: szukałem dokładki (spojlera) na klape do B5.. ale coś nie moge znaleźć :P ma to jakaś fachową nazwe ? :wink4: