Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

Panowie oco chodzi stacje pozamykane statoil shel lotos nic nie czaje a nie lubie na rezerwie jezdzic :angry:

Wczoraj lałem na statoilu koło 20 :cool1: no i nasikało 19 litrów za 100PLN :blink:

Siemanko :kawa:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

3 maja za zawiszy gra Lech z Legią :decayed: może spota da się zorganizować z jakimiś klubowiczami z Wlkp i z Mazowsza :kox:

Opublikowano

gdzieś słyszałem że w obrębie stadionu ma być 600 policjantów :kox:

Gość -makaveli-
Opublikowano

3 maja za zawiszy gra Lech z Legią :decayed: może spota da się zorganizować z jakimiś klubowiczami z Wlkp i z Mazowsza :kox:

taaaa szczególnie że Zawisza ma kose z Legią :gwizdanie:

co najwyżej będzie można jakimś tasakiem w plecy dostać :polew:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 10:54_________________________________________________przedwczoraj juz biletów nie było ;(

Opublikowano

czujnik kosztuje około 100 zł , dlaczego tego nie wymieni ? Jak jest możliwość to podpiąć kompa i po sprawie , upewnij się jeszcze tomku w dziale silniki benzynowe , tam są bardziej ogarnięci ludzie

Opublikowano

Ale wieś :facepalm: i właśnie tam pewnie robi furorę...

Opublikowano

:siema:

sa jacys chetni na 1 maja na spot, ktory jest podwieszony w pierwszym watku :mysli:

Opublikowano

Ja ;)

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2011, 10:03_________________________________________________

Zerknijcie na tą audiczkę i powiedzcie, czy faktyczną przyczyną przechodzenia w tryb awaryjny, może być to co opisuje gość? Może jeszcze jakieś sugestie?

http://otomoto.pl/audi-a6-C17765893.html

trzeba by podjechać podpiąć VAG-a i zobaczyć co wywali.

Opublikowano

damian_qbass czemu nie lecisz do Kaletki :tongue4:

manny potwierdz czy jedziesz czy ni :decayed:

Opublikowano

ja cie pierd....e polowa tych BolidowMW.....co jezdza dzisiaj po toruniu to kuzwa chyba prosto ze szrotow tu przyjechaly...... ludzie to maja fantazje i brak wstydu....

Opublikowano

ja cie pierd....e polowa tych BolidowMW.....co jezdza dzisiaj po toruniu to kuzwa chyba prosto ze szrotow tu przyjechaly...... ludzie to maja fantazje i brak wstydu....

:good: