krzychu-trn Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Nie powiem ze nie. Droga przyjmna do takich predkosci : )
damian_qbass Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 dziekować za spotkanko jak zawsze przyjemnie ... Damian furka robi robote... oczywiście wiesz co mi najbardziej przypadło do gustu:naughty: następne spotkanie myśle że trzeba zrobić przy grilu droga spowrotem bardzo szybka... przypaliłem delikatnie heble... :gwizdanie: czekamy na fotosy PS. Nowku.. mogłeś się zatrzymać na chwile...
Artur82 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 a ja przepraszam, ze sie nie pojawilem ale niestety sila wyzsza...
jedrekx Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Artur, dodzwonił się do Ciebie Tomiczka? P.S. fotki
bula87 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 fotki spoko szkoda, że nie mogłem przyjechać ;( srebrny sedan ciekawie się zapowiada podobno w ten weekend ma być dobra pogoda można coś pomyśleć może tym razem Świecie? :gwizdanie:
Artur82 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 ale nie zmienia to faktu, ze dzisiejszy dzien dla mnie nie nalezy do udanych no nic ale jutro mamy kolejny i bedzie lepszy... ...a pochwale sie ze od dzis smiga u mnie zmieniara
bula87 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 ale nie zmienia to faktu, ze dzisiejszy dzien dla mnie nie nalezy do udanych no nic ale jutro mamy kolejny i bedzie lepszy... ...a pochwale sie ze od dzis smiga u mnie zmieniara ja sie zastanawiam jak zainstalować fabryczny sub podłączając go pod zewnętrzny wzmacniacz bo miejsce w bagażniku potrzebuje orientuje się może ktoś czy wytrzyma?
jedrekx Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 gratki zmieniarki.. odnośnie grilla czy spota w przyszłym tygodniu to u mnie może być ciężko.. mam babcię odwieźć (znowu 550 km w jedną stronę) i nie wiem czy się wyrobię.. chociaż będę kombinować żeby nie jechać
bula87 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 gratki zmieniarki.. odnośnie grilla czy spota w przyszłym tygodniu to u mnie może być ciężko.. mam babcię odwieźć (znowu 550 km w jedną stronę) i nie wiem czy się wyrobię.. chociaż będę kombinować żeby nie jechać ja dziś nie miałem wyboru i musiałem jechać pokonałem braki asfaltu na Kujawach rozwiozłem "wesoły autobus" ciotek i wróciłem
damian_qbass Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 gratki zmieniarki.. odnośnie grilla czy spota w przyszłym tygodniu to u mnie może być ciężko.. mam babcię odwieźć (znowu 550 km w jedną stronę) i nie wiem czy się wyrobię.. chociaż będę kombinować żeby nie jechać no wiesz co.. musisz być dobry wnuczek.. a nie tutaj kombinujesz
bula87 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 gratki zmieniarki.. odnośnie grilla czy spota w przyszłym tygodniu to u mnie może być ciężko.. mam babcię odwieźć (znowu 550 km w jedną stronę) i nie wiem czy się wyrobię.. chociaż będę kombinować żeby nie jechać no wiesz co.. musisz być dobry wnuczek.. a nie tutaj kombinujesz weź babcię na grilla przywieź
jedrekx Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 lepiej nie bo byście się jej przestraszyli
bula87 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 lepiej nie bo byście się jej przestraszyli ale tu nie chodzi o to żeby Twoją babcie poderwać niech żaru pod kiełbaskami pilnuje
damian_qbass Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 lepiej nie bo byście się jej przestraszyli ale tu nie chodzi o to żeby Twoją babcie poderwać niech żaru pod kiełbaskami pilnuje
jedrekx Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 zobaczymy, jadę w piątek i w sobotę w nocy mam zamiar wrócić
bula87 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 zobaczymy, jadę w piątek i w sobotę w nocy mam zamiar wrócić no to przemyśl to jeszcze;) a tak w ogóle to widziałem, że też Jesteś na liście na ramki dostałeś już?
Rekomendowane odpowiedzi