Gość -makaveli- Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Siucek to ty mnie dzisiaj na 80 z Torunia wyprzedzałeś?? Nie jestem pewien, ale furka jak twoja tylko tył mi nie pasował, ale dawno twojego autka nie widziałem. Najprawdopodobniej mam nieszczelność w dolocie i to z każdym dniem coraz większą. Syczy strasznie, brak mocy... Dzisiaj w drodze z Torunia non stop w trybie awaryjnym Za cholerę nie mogę tego zlokalizować. Ogarnia ktoś logi dynamiczne? a ten wąż co u mnie :?: ciężko dojść do niego i najprędzej on pęka (to jest ten spod turbawy do coolera,potrzebny kanał żeby go wywalić)
przemciotorun Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 nawiazujac do: wogołe to jest opcja troszeczke rozdmuchania naszego klubu kujaw... w gazecie... opisania na portalu www.jazdamiejska.pl dzisiaj rozmawiałem z dziennikarzem i jeśli będzie się coś działo to mamy im poprostu dać znać.. przyjadą zrobią sesje opiszą.. u nas przynajmniej w Toruniu pisze się o BMW ... o Mercedesach a tak naprawde o Audi nie było.. o grupie ludzi którzy w tej marce się lubują widza pasję i wokół tych aut toczy się ich życie.. także zastanówcie się kiedy takie coś można bybyło zoorganizować u nas.. ponad 18tyś :shocked: ja tam nigdy kredytu na auto nie wezne... jedno wielkie bagno... coś się stanie z autem a i tak musisz spłacać... [br]Dopisany: 30 Maj 2011, 13:49_________________________________________________jest możliwość wynajęcia Toru w Bydgoszczy za około 40zł na godzine... bylibyście chętni?? wtedy można by nagłośnić tą sprawe z dziennikarzem... jeśli będzie większa liczba chętnych i aut http://www.atk.pun.pl/viewtopic.php?pid=3235#p3235 czy bylo by wiecej chcetnych? http://www.atk.pun.pl/viewtopic.php?id=227&p=2
siucek Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Siucek to ty mnie dzisiaj na 80 z Torunia wyprzedzałeś?? Nie jestem pewien, ale furka jak twoja tylko tył mi nie pasował, ale dawno twojego autka nie widziałem. Najprawdopodobniej mam nieszczelność w dolocie i to z każdym dniem coraz większą. Syczy strasznie, brak mocy... Dzisiaj w drodze z Torunia non stop w trybie awaryjnym Za cholerę nie mogę tego zlokalizować. Ogarnia ktoś logi dynamiczne? Oczywiście to byłem Ja Właśnie coś mi nie pasowało że tak wolno jedziesz, pomyślałem sobie... Co za ekonomia!!! :polew: Ale miło było minąć kolegę z Klubu :)
Newman Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 nawiazujac do: wogołe to jest opcja troszeczke rozdmuchania naszego klubu kujaw... w gazecie... opisania na portalu www.jazdamiejska.pl dzisiaj rozmawiałem z dziennikarzem i jeśli będzie się coś działo to mamy im poprostu dać znać.. przyjadą zrobią sesje opiszą.. u nas przynajmniej w Toruniu pisze się o BMW ... o Mercedesach a tak naprawde o Audi nie było.. o grupie ludzi którzy w tej marce się lubują widza pasję i wokół tych aut toczy się ich życie.. także zastanówcie się kiedy takie coś można bybyło zoorganizować u nas.. ponad 18tyś :shocked: ja tam nigdy kredytu na auto nie wezne... jedno wielkie bagno... coś się stanie z autem a i tak musisz spłacać... [br]Dopisany: 30 Maj 2011, 13:49_________________________________________________jest możliwość wynajęcia Toru w Bydgoszczy za około 40zł na godzine... bylibyście chętni?? wtedy można by nagłośnić tą sprawe z dziennikarzem... jeśli będzie większa liczba chętnych i aut http://www.atk.pun.pl/viewtopic.php?pid=3235#p3235 czy bylo by wiecej chcetnych? http://www.atk.pun.pl/viewtopic.php?id=227&p=2 czy bez logowania nie dam rady tam wejsc? moze ktos przekleic tresc topicu?
jedrekx Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 "HelloŁ Kolega LeszekMK81 z klubu A3 rzucil ciekawym pomyslem i mysle ze chetnie go wykorzystam A mianowicie chodzi o to ze mozna w CB wynajac tor na pojezdzawki za posrednictwem kolegi z tego miasta koszt wynajmu toru 40/h wiec cena nie jest wygurowana. Mozna tam urzadzic grilla, jakies zawody zrecznosciowe i inne ciekawe zabawy. Wiec mozna urzadzic wiekszego spota cos na podobe "Rozpoczecia sezonu VAG". Dodatkowo kolega Damian od A4 pisal do mnie ze poznal jakiegos dziennikarza z gazety motoryzacyjnej ktory chetnie by opisal o naszych spotkaniach. Jest to dobra okazja aby rozglosnic to co probujemy od dluzszego czasu !!!! Co do terminu wszystko bedzie pewnie zalezne od wolnego terminu na torze ! Potrzebowal bym chetne osoby do pomocy w organizacji tego wszystkiego i wymysleniu nazwy takiej imprezy, ktora by mogla sie wpisac w kalendarz spotow audi z naszego regionu !" proszę Newman a tak w ogóle to
przemciotorun Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 i tutaj dalsze info: 9 lipca 2011 [sobota] tor dostepny od godz 10 wstepnie miala byc niedziela ale w tedy odbywa sie tam gielda samochodowa i jest lipa minimalna liczba to 20 aut zeby bylo ciekawiej Cena 40 zl / 1h za auto do tego przyjda koszty zrzutki na pucharki wpisujac sie na liste prosze wpisac pojemnosc i moc silnika w celu podzialu klasowych na silniki wpisuja sie tylko osoby ktore wiedza ze pojada na 100% Lista chętnych : 1. No Name [1.9 Tdi - 90ps] 2. Maxus [2.0 PB -90ps] 3. dropsone [1.9 tdi - 90ps]
Newman Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 dzieki jedrekx male pytanko zanim sie wypowiem a czy wiemy co to za tor i gdzie? chodzi o kartodrom w bydgoszczy?
jedrekx Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 tak, kartodrom. Ja jeszcze nie wiem czy pojade na to.. i nie wiem jak mocowo u mnie bedzie..
damian_qbass Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 a teraz z innej beczki gdzieś czytałem że NSX jest teraz najlepszą lokatą pieniężną jaką można włożyć w kupno auto, pójda diametralnie w góre cenowo... zawsze mi się strasznie podobały.... http://otomoto.pl/honda-nsx-serwisowany-salon-honda-okazja-C18848402.html
damian_qbass Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 a to one kiedys tanie były?? nigdy nie były tanie.. ale ceny były niższe... za 80-100 tyś a w przyszłości mogą osiągnąć wartość do 300 tyś
jedrekx Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 w salonie hondy w Bydgoszczy stał kiedyś NSX z 1998 roku za ponad 100 tys.. piękne auto
Reniu Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Podobnie jak S2000 :gwizdanie: koxiarskie auta
manny90 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Siucek to ty mnie dzisiaj na 80 z Torunia wyprzedzałeś?? Nie jestem pewien, ale furka jak twoja tylko tył mi nie pasował, ale dawno twojego autka nie widziałem. Najprawdopodobniej mam nieszczelność w dolocie i to z każdym dniem coraz większą. Syczy strasznie, brak mocy... Dzisiaj w drodze z Torunia non stop w trybie awaryjnym Za cholerę nie mogę tego zlokalizować. Ogarnia ktoś logi dynamiczne? Oczywiście to byłem Ja Właśnie coś mi nie pasowało że tak wolno jedziesz, pomyślałem sobie... Co za ekonomia!!! :polew: Ale miło było minąć kolegę z Klubu :) Ekonomia Jak mnie wyprzedziłeś to zgasiłem silnik, odpaliłem, gaz, 3500obr i d*pa, znowu notlauf Dzisiaj, albo jutro jadę obejżeć wszystko od spodu, może znajdę nieszczelność to autko wróci do żywych czy też bardziej żwawych...
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Podobnie jak S2000 :gwizdanie: koxiarskie auta zapomnieliście o Skylinie :slina: Casting i 500 KM Nissan Skyline GTR - Adrenaline Motorsport
WIŚNIA Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Podobnie jak S2000 :gwizdanie: koxiarskie auta zapomnieliście o Skylinie :slina: Casting i 500 KM Nissan Skyline GTR - Adrenaline Motorsport :slina: :slina:
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 co tam Wiśnia kiedy łoimy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi