Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam czegoś po okolic w dobrej kasie ..

ogolnie na podbydgoskich szrotach brak ... na alledrogo jest za drogo :wallbash:

moze w ciechocinku bedzie cos ?

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kieras odezwij sie na fona ja mam numer do częsci od audiki do tarkowa dosyc tanio mają :hi:

Opublikowano

albo pod grudziądzem :naughty: troche tych szrotów tu jest

Opublikowano

Planujemy jakiś spot na tą niedzielę? Kto by się pisał? :wink4:

Opublikowano

jadę na działkę ale moge się pisać tylko bydgoszcz albo w końcu do koronowa wpaść :hi: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

1NiskoiSzerokoAudiA4

Opublikowano

albo dzwon do darka do tarkowa, albo gadaj z pawlem on mial tez tam przed tarkowem te swoje auta...

Opublikowano

w tarkowie bralem częsci pare razy spoko i problemów nie robią z wymianą w razie co :)) jutro kieras dam ci znac co i jak z ceną :kox:

Opublikowano

jadę na działkę ale moge się pisać tylko bydgoszcz albo w końcu do koronowa wpaść :hi: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

1NiskoiSzerokoAudiA4

miejsce do ustalenia tylko ile osób byłoby chętnych :naughty:

Opublikowano

no ja się piszęę jbc częsci do audiki w januszkowie omijajcie ceny z kosmosu ;] :evil: :evil:

Opublikowano

albo pod grudziądzem :naughty: troche tych szrotów tu jest

można zapytać w tych okolicach ale nie ma tam kogo zaufanego polecić :kwasny:

Opublikowano

a może Świecie ?? :gwizdanie:

Opublikowano

no ja się piszęę jbc częsci do audiki w januszkowie omijajcie ceny z kosmosu ;] :evil: :evil:

tam kolo stacji? jak tam to moze masz slaby uklad bo ja bralem z tamtad caly przod i mial ceny "normalne".... takie ze oplacalo sie jechac[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 21:40_________________________________________________ale po ciul ma jezdzic po calym kuj-pom jak pawel jest z forum i w dodatku z bydgoszczy i mial a4 na czesci??? 89pawel89

Opublikowano

ja na spota też bym się pisał.. ale w niedzielę, bo w sobotę w nocy wracam od babci..

Opublikowano

jak ja chciałbym kiedyś tak przyspieszać.. :decayed:

Opublikowano

tam kolo stacji? jak tam to moze masz slaby uklad bo ja bralem z tamtad caly przod i mial ceny "normalne".... takie ze oplacalo sie jechac[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 21:40_________________________________________________ale po ciul ma jezdzic po calym kuj-pom jak pawel jest z forum i w dodatku z bydgoszczy i mial a4 na czesci??? 89pawel89

ta kolo staci jeden ma audiki 2gi ma bemki ceny maja potega drozej nie ma nigdzie i to nie jedna osoba tak powie cenią sie lepiej jak za nowe części :wink4::kox: :gwizdanie:

Opublikowano

jak ja chciałbym kiedyś tak przyspieszać.. :decayed:

w Krafcie stoją 2 silniki 1 od man-a 2 od daf-a na jednym leży wymontowana turbina :naughty: robimy przekładkę? :polew:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 22:59_________________________________________________a rozmiarem przypomina odkurzacz :naughty:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siemanko :kawa: