Kierownik Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 szukam czegoś po okolic w dobrej kasie .. ogolnie na podbydgoskich szrotach brak ... na alledrogo jest za drogo moze w ciechocinku bedzie cos ?
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 kieras odezwij sie na fona ja mam numer do częsci od audiki do tarkowa dosyc tanio mają
WIŚNIA Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 albo pod grudziądzem troche tych szrotów tu jest
bula87 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Planujemy jakiś spot na tą niedzielę? Kto by się pisał?
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 jadę na działkę ale moge się pisać tylko bydgoszcz albo w końcu do koronowa wpaść :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: 1NiskoiSzerokoAudiA4
przemciotorun Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 albo dzwon do darka do tarkowa, albo gadaj z pawlem on mial tez tam przed tarkowem te swoje auta...
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 w tarkowie bralem częsci pare razy spoko i problemów nie robią z wymianą w razie co ) jutro kieras dam ci znac co i jak z ceną
bula87 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 jadę na działkę ale moge się pisać tylko bydgoszcz albo w końcu do koronowa wpaść :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: 1NiskoiSzerokoAudiA4 miejsce do ustalenia tylko ile osób byłoby chętnych
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 no ja się piszęę jbc częsci do audiki w januszkowie omijajcie ceny z kosmosu ;] :evil:
bula87 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 albo pod grudziądzem troche tych szrotów tu jest można zapytać w tych okolicach ale nie ma tam kogo zaufanego polecić
przemciotorun Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 no ja się piszęę jbc częsci do audiki w januszkowie omijajcie ceny z kosmosu ;] :evil: tam kolo stacji? jak tam to moze masz slaby uklad bo ja bralem z tamtad caly przod i mial ceny "normalne".... takie ze oplacalo sie jechac[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 21:40_________________________________________________ale po ciul ma jezdzic po calym kuj-pom jak pawel jest z forum i w dodatku z bydgoszczy i mial a4 na czesci??? 89pawel89
jedrekx Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 ja na spota też bym się pisał.. ale w niedzielę, bo w sobotę w nocy wracam od babci..
bula87 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 jak ja chciałbym kiedyś tak przyspieszać..
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 no ja się piszęę jbc częsci do audiki w januszkowie omijajcie ceny z kosmosu ;] :evil: tam kolo stacji? jak tam to moze masz slaby uklad bo ja bralem z tamtad caly przod i mial ceny "normalne".... takie ze oplacalo sie jechac[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 21:40_________________________________________________ale po ciul ma jezdzic po calym kuj-pom jak pawel jest z forum i w dodatku z bydgoszczy i mial a4 na czesci??? 89pawel89 ta kolo staci jeden ma audiki 2gi ma bemki ceny maja potega drozej nie ma nigdzie i to nie jedna osoba tak powie cenią sie lepiej jak za nowe części :gwizdanie:
WIŚNIA Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 jak ja chciałbym kiedyś tak przyspieszać.. w Krafcie stoją 2 silniki 1 od man-a 2 od daf-a na jednym leży wymontowana turbina robimy przekładkę? [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 22:59_________________________________________________a rozmiarem przypomina odkurzacz
Rekomendowane odpowiedzi