Reniu Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Artur, Darek... o której mniej więcej będziemy ruszać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ja myśle ze nie wcześniej niż po 12...trzeba dać chłopakom wstać WYBIERA SIE KTOŚ JESZCZE ZA ZLOT OGOŁNOPOLSKI w SOBOTĘ ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ja może bym się wybrał ? A tak wogóle kiedy jest gdzie o której ile wjazd bo nie jestem kompletnie zorientowany ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 ja chyba do 13 w pracy siedzę. Jak ustalicie nieco późniejszą godzinke 14-15 to chętnie się też dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 no panie / panowie nie róbcie wioski chyba dacie rade podjechac do samociążka na pare godzin myslalem ze wparujemy w 10 autek a tu wyglada ze tylko 2 beda jechały Krzychu.. .zlot jest od jutra do niedzieli w samociazku przed koronowem my chcemy jechac kolo 12 w sobote. jakbys chcial jechac to mozemy sie spiknac na luczniczce wtedy i pojechac razem. [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 10:42_________________________________________________ ja chyba do 13 w pracy siedzę. Jak ustalicie nieco późniejszą godzinke 14-15 to chętnie się też dołączę jakby co to mozesz dojechac sam a spotkamy sie na miejscu i bedziemy razem wracac Pany a jest jakas opłata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Chyba 20 pln od auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 ok ale rozumiem ze w tym jest zarcie na ognicho flacha i popita? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 no to moze ustalmy spotkanie o 14 na luczniczce i wtedy kto bedzie to bedzie i ruszymy razem (mam nadzieje ze kolumna) do samociazka...co Wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Pasuje, mogę dotrzeć na Łuczniczkę z buta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 No ja bym się wstępnie pisał fajna opcja;p moze być ta 14 na Łuczniczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 ok na 14 też bede. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Fajnie było by ruszyć kolumną :>[br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 11:13_________________________________________________MOŻE WYPUŚCIMY JAKĄŚ WSTĘPNĄ LISTE ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 trochę Wam ułatwiłem http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=217733.new#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 11:28_________________________________________________a Ty jędrek nie jedziesz? Pewnie Dropsone będzie leciał bo coś wspominał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ja też coś dopisałem w podwieszonym poście... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 rozumiem, że w niedzielę po zlocie spot aktualny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zapraszamy weźcie coś na ból głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi