Reniu Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 ja tam nie narzekam jak poszliśmy z moją do WERY usiąść to się za moment wszyscy zeszli,dopiero wróciliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 fajnie, że wpadliście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 czy jutro robimy spota w BYDGOSZCZY?? bo ja sie pisze jakby co!!! jest jeszcze ktos chetny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 ja pewnie też bym podjechał ja już siedzę w domu więc dla mnie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 jak coś wyjdzie to też mogę podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 no to hop z jakąś listą 1. ArturB6 2. PS. Jedrek a Ty juz wrociłeś?? Czyżby zlot był lichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 ja pewnie też bym podjechał ja już siedzę w domu więc dla mnie spoko Ja pierdziu.... już w domu? chyba do końca coś nie zagrało chociaż Wiśnia tak zachwalał ********* Chłopaki, a o której się spotykamy, może bym podjechał (po auto-wywietrzeniu) jak będą z Andim jechał po Cosinę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 ja pewnie też bym podjechał ja już siedzę w domu więc dla mnie spoko Ja pierdziu.... już w domu? chyba do końca coś nie zagrało chociaż Wiśnia tak zachwalał zachwala swój swojego a tam w HOTACH tez juz sa negatywne opinie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Poka, poka [br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 00:31_________________________________________________[br] LOL... mam koncepta jutrzejszy spot nazwijmy "AFTER PARTY" PS. idę w kimę bo coś cięzko mi się wyszkuje te literki na klawiaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 witam ja na spot dzis jestem na 50/50 zobacze o ktorej bede wracal z Wloclawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 ja pewnie też bym podjechał ja już siedzę w domu więc dla mnie spoko Ja pierdziu.... już w domu? chyba do końca coś nie zagrało chociaż Wiśnia tak zachwalał ********* Chłopaki, a o której się spotykamy, może bym podjechał (po auto-wywietrzeniu) jak będą z Andim jechał po Cosinę? no wiesz,chlebem i solą mnie nie witali ale żeby usiąść pogadać jakoś znalazło czas parę osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 ehh od 11:30 do 20:30 w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Witam ja równiez dziekuje za wczorajsze spotkanie. Jedyny plus jaki tam był to że mogliśmy się spotkać w większym gronie niczym spot kuj-pom "ogólnopolski zlot" to jedna wielka pomyłka zero organizacji Spanie w przyczepach płacac za pokoje, przywitanie i jakieś pogaduchy to kolejna klęska. Ale chociaż pojechaliśmy coś zjeść bo tam nawet grilla nie było Pozdro dla obecnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 ja pewnie też bym podjechał ja już siedzę w domu więc dla mnie spoko Ja pierdziu.... już w domu? chyba do końca coś nie zagrało chociaż Wiśnia tak zachwalał ********* Chłopaki, a o której się spotykamy, może bym podjechał (po auto-wywietrzeniu) jak będą z Andim jechał po Cosinę? w domu, w domu. przed 23 dojechałem na noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 no mnie dzisiaj nie bedzie na spocie.... Miłej niedzieli wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 wszystkim kazdy ma swoje opinie o ogolnopolskim bylo dobrze jak na pierwszy raz jak sie nie ma co sie lubi - to sie lubi co sie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 mnie tylko razi jedno cały czas... przyjechała ekia z Kujawsko-pomorskiego... zero zainteresowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 ja jednbak dzis tez nie dam rady podjechac na spota ;( dostalem @ z moja praca mgr do poprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi