Artur82 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 siema kujawiaczki z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 :hi: az z tej łady wypadł i od razu galoty poprawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 W opisie tego filmiku przemielonego przez translatora: Wypadek na autostradzie Krasnodar - Dzhubga 14 sierpnia. "W samochodzie znajdowały się cztery, Mężczyzna kierowcy, kobieta pasażera na przednim siedzeniu i dwójką małych dzieci. Dziecka przeleciał przez tylną szybę 7-ki, człowiek za nim (z kierowcą), kobieta złowionych w samochód z przodu, z drugim dzieckiem, które nie wiem to wysiadł z samochodu, podobnie jak wszystkie były żywe. Ale z różnych urazów i siniaków. Gazelle jak nikt nie został poważnie ranny. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 pozdrowienia z upalnego Rodos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Pozdrowienie z pizgającej Bydgoszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: http://allegro.pl/ona-moze-byc-twoja-bcm-3-2-v6-241km-i1804198399.html Dobra promocja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 yebłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: http://allegro.pl/ona-moze-byc-twoja-bcm-3-2-v6-241km-i1804198399.html Dobra promocja nie dowiary :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 z tyłu jakas walona była.... :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian1987 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 W jakim stanie jest droga numer 22?? :gwizdanie: Filip jedz normalnie dk16 później na s5 i na dk10 dk22 to samo dno ... a te drogi są w miarę ? o których mówisz? jak ta DK10? 10 jest ok Przynajmniej na odcinku Bydgoszcz - Szczecin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 W jakim stanie jest droga numer 22?? :gwizdanie: Filip jedz normalnie dk16 później na s5 i na dk10 dk22 to samo dno ... a te drogi są w miarę ? o których mówisz? jak ta DK10? 10 jest ok Przynajmniej na odcinku Bydgoszcz - Szczecin Od Płońska do Bydgoszczy jest wręcz zajeb*sta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 panowie kiedy jakiś spocik w bdg z większą ilością klubowiczy ? może jakieś wpisy propozycje ?? :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Ten weekend może?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Mnie nie ma w ten i przyszły weekend mam wesela w rodzinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 ja jak mówiłem ... w niedziele wolne to na spota się pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozikmm Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 kiedy kolejny spocik ? jestem nnowy a z checia bym sie wybrał pierwszy raz na jakis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi