majki77 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 mogę też wpaść?? chyba Binek już będzie w pl to podjedzie Swoją 7er PS objechać A6 2.8 quattro na kamiennej...bezcenne Binka jeszcze nie będzie w pierwszej połowie października przylatuje miłego dzionka wszystkim życzę, chyba fajna pogoda zapowiada się na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Siemanko. Jakbyscie słyszeli że ktoś chce kupić A4 to ja sprzedaje swoją. Miłego dzionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Zrozumiałem tylko że czarna wołga dzieci porywała wczoraj wieczorem w Świeciu jechała po Ciebie Ja już nie dziecko :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Siemanko. Jakbyscie słyszeli że ktoś chce kupić A4 to ja sprzedaje swoją. Miłego dzionka no name napisz do niego[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2011, 11:29_________________________________________________Reniu podwies tego 25/09 i robimy liste bo jak bedzie malo chetnych to ja taz zmieniam plany, Binek wraca 5/10 jak cos ja od 8/10 ma wielka robote poza toruniem takze jak cos to na nastepny spot zawitam pewnie w przyszlym roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Podwiesze, ale gdzie jest ten spot planowany? Byd czy Tor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Podwiesze, ale gdzie jest ten spot planowany? Byd czy Tor? ogolnie ja bym byl za jakims inny miejscem moze byc oczywiscie byd/tor ale jakiis inny parking gdzies gdzie mozna jakies fajne fotki porobic? a taka moja propozycja, tylko ktos z chlopakow musial by potwierdzic bo ja tam latalem za dzieciaka a teraz sie troche pozmienialo, podgorz za stadionem elany tam gdzie kiedys bylo boisko na poligonie tam jest teraz droga ale kiedys bylo tam pelno takich drog betonowych, moze tam gdzies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 a może Barbarka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 juz sa dwa miejsca Reniu wrzucaj date spotu do gory a miejscowke ustalimy do polowy przyszlego tygodnia, oczywiscie zeby nikt nie bladzil zbiorke zrobimy na pipie jezeli bedzie w toruniu albo na łuczniczce jak bedzie w bydgoszczy i potem jazda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Podwiesze, ale gdzie jest ten spot planowany? Byd czy Tor? ogolnie ja bym byl za jakims inny miejscem moze byc oczywiscie byd/tor ale jakiis inny parking gdzies gdzie mozna jakies fajne fotki porobic? a taka moja propozycja, tylko ktos z chlopakow musial by potwierdzic bo ja tam latalem za dzieciaka a teraz sie troche pozmienialo, podgorz za stadionem elany tam gdzie kiedys bylo boisko na poligonie tam jest teraz droga ale kiedys bylo tam pelno takich drog betonowych, moze tam gdzies? tam na terenie poligonu są fajne miejscówki do zdjęć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Witam wszystkich po długiej nieobecności robimy jutro jakiegoś spota w Bydgoszczy? ogólnie padam na pysk... 18 godzin na nogach i samolot opóźniony ponad 4 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozikmm Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 ja jestem chetny na spota nawet dzisiaj jakby cos sie dzialo piszcie gdzie i o ktorej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 oddam smycz klubową w dobre ręce (wyprana jak nowa) + gratis mogę też podmienić z kimś ramki klubowe (jak nowe) na jakieś inne zwykłe wszystko za free jak co dawać na GG lub PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 WIŚNIA ogarnij ten telefon bo się dogadać nie szło. Zrozumiałem tylko że czarna wołga dzieci porywała wczoraj wieczorem w Świeciu czarna wołga latała po Świeciu a telefon jak to telefon jak trzebny to się rozładowuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 może o 18 na Łuczniczce (nie powinno być już wielu ludzi)? ilu byłoby chętnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 ja na luczniczke się wybieram na około 15 wiec powinienem być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Wiśnia będziesz na spocie bo nie wiem czy warto jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Wiśnia będziesz na spocie bo nie wiem czy warto jechać WTF[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 14:30_________________________________________________chyba sie jakies grupki wzajemnej adoracji porobily na forum...... :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Wiśnia będziesz na spocie bo nie wiem czy warto jechać raczej nie,nie chce mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi