bula87 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 ja juz do Warszawy dojezdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Miłego dzionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 ma ktos jeszcze jakies propozycje miejsca na spot 25/09? torun barbarka torun poligon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 hehe.. dropsone ciśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 I dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 ma ktos jeszcze jakies propozycje miejsca na spot 25/09? torun barbarka torun poligon ja jestem i tak za poligonem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 poligo moze byc spoko ja w przyszlym tygodniu i tak musze podjechac do mechanika to bede niedaleko to podjade i zobacze co tam jest ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 :gwizdanie: ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 no i niestety.... oczywiście musze moje wywody zaczynać na temat młodzieży i bmw.. o to kolejny przykład... młodych posiadaczy tej marki i 7er myślących "że Mogą wszystko " http://kontakt24.tvn.pl/temat,samochod-wjechal-w-barierki-trzy-ofiary,141200.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Gaz jest tylko to czemu mi w ramionach jak syn płakałeś że nie masz gazu,że dużo benzyny chleje GAz to zło!! chlać chleje ale jakoś daje rade lać pb[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 17:12_________________________________________________ no i niestety.... oczywiście musze moje wywody zaczynać na temat młodzieży i bmw.. o to kolejny przykład... młodych posiadaczy tej marki i 7er myślących "że Mogą wszystko " http://kontakt24.tvn.pl/temat,samochod-wjechal-w-barierki-trzy-ofiary,141200.html te alu do Grzecha by pasowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek123438 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 witam Panowie, ktoś z Włocławka na spotach się pojawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 ja osobiście nikogo nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 panowie tak ogladam te wasze pogaduchy kiedy robimy jakiegoś mega spota w BdG lub okolichac ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 kiedyś przyjeżdżał karwat b6 [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 20:39_________________________________________________ panowie tak ogladam te wasze pogaduchy kiedy robimy jakiegoś mega spota w BdG lub okolichac ????? to nie ogldaj tylko zacznik czytac..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 kiedyś przyjeżdżał karwat b6 [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 20:39_________________________________________________ panowie tak ogladam te wasze pogaduchy kiedy robimy jakiegoś mega spota w BdG lub okolichac ????? to nie ogldaj tylko zacznik czytac..... zabawny jesteś ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 ja tu nic zabawnego nie widze bo przepycham temat od tygodnia, i prawdopodobnie spot bedzie w "okolicach BDG" Spotkanie na torun pip a potem jazda na barbarke lub poligon popstrykac jakies fajne fotki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 więc mozna otwierać jakąś liste żeby było duzo aut bo prawdopodobnie jeden z ostanich spotów sezonu letniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi