dobis1 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Dobisssssss :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: za pomoc :notworthy: stary dla mnie to przyjemność a największy banan będzie jak odpali
WIŚNIA Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 chłopaki jestem pod wrażeniem Waszej pracy ale Wiśnia i tak jestem zdania, że 4,2 z A8 się tam zmieści przemyśl to jeżeli przy okazji wyrezamy Q to czemu nie
bula87 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 chłopaki jestem pod wrażeniem Waszej pracy ale Wiśnia i tak jestem zdania, że 4,2 z A8 się tam zmieści przemyśl to jeżeli przy okazji wyrezamy Q to czemu nie no kusi, ale w takim układzie do niedzieli się nie wyrobisz
WIŚNIA Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 chłopaki jestem pod wrażeniem Waszej pracy ale Wiśnia i tak jestem zdania, że 4,2 z A8 się tam zmieści przemyśl to jeżeli przy okazji wyrezamy Q to czemu nie no kusi, ale w takim układzie do niedzieli się nie wyrobisz takich trzech jak nas dwóch ( ja i Grześ ) ni ma ani jednego [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 21:24_________________________________________________więc kto wie
dobis1 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 chłopaki jestem pod wrażeniem Waszej pracy ale Wiśnia i tak jestem zdania, że 4,2 z A8 się tam zmieści przemyśl to jeżeli przy okazji wyrezamy Q to czemu nie no kusi, ale w takim układzie do niedzieli się nie wyrobisz takich trzech jak nas dwóch ( ja i Grześ ) ni ma ani jednego Reklama: Serwis grupy VAG. Niskie ceny, miła i fachowa obsługa. :evil:
bula87 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 chłopaki jestem pod wrażeniem Waszej pracy ale Wiśnia i tak jestem zdania, że 4,2 z A8 się tam zmieści przemyśl to jeżeli przy okazji wyrezamy Q to czemu nie no kusi, ale w takim układzie do niedzieli się nie wyrobisz takich trzech jak nas dwóch ( ja i Grześ ) ni ma ani jednego Reklama: Serwis grupy VAG. Niskie ceny, miła i fachowa obsługa. :evil: czułe słowa do składanych aut cyt. Wiśnia "Ty Suko.." :polew:
moskal Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Pany , niech ktoś mi podrzuci koma na PW żebym miał kontakt z którymś w niedziele W razie co to mój : 605-125-294
WIŚNIA Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 chłopaki jestem pod wrażeniem Waszej pracy ale Wiśnia i tak jestem zdania, że 4,2 z A8 się tam zmieści przemyśl to jeżeli przy okazji wyrezamy Q to czemu nie no kusi, ale w takim układzie do niedzieli się nie wyrobisz takich trzech jak nas dwóch ( ja i Grześ ) ni ma ani jednego Reklama: Serwis grupy VAG. Niskie ceny, miła i fachowa obsługa. :evil: i kasiorę będziemy trzepać [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 21:34_________________________________________________ Pany , niech ktoś mi podrzuci koma na PW żebym miał kontakt z którymś w niedziele W razie co to mój : 605-125-294 że niby masz kontakt z Bazą ? [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 21:35_________________________________________________ chłopaki jestem pod wrażeniem Waszej pracy ale Wiśnia i tak jestem zdania, że 4,2 z A8 się tam zmieści przemyśl to jeżeli przy okazji wyrezamy Q to czemu nie no kusi, ale w takim układzie do niedzieli się nie wyrobisz takich trzech jak nas dwóch ( ja i Grześ ) ni ma ani jednego Reklama: Serwis grupy VAG. Niskie ceny, miła i fachowa obsługa. :evil: czułe słowa do składanych aut cyt. Wiśnia "Ty Suko.." :polew: ona to lubi
Kempes_1985 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Już po pracy na dziś :gwizdanie:
damian_qbass Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 http://moto.wp.pl/kat,121,title,Komu-jeszcze-oplaci-sie-diesel,wid,13887465,wiadomosc.html?ticaid=1d312
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 http://moto.wp.pl/kat,121,title,Komu-jeszcze-oplaci-sie-diesel,wid,13887465,wiadomosc.html?ticaid=1d312 wszystkie paliwa pójdą w górę ......dziękujemy wyborcom PO teraz to idziemy na dno jak Titanic z cenami....bo oczywiste jest że pensje będą stać w miejscu lub spadać :gwizdanie: za droższymi paliwami pójdą w górę ceny w sklepach itd nie ma to jak optymizm
jedrekx Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 http://moto.wp.pl/kat,121,title,Komu-jeszcze-oplaci-sie-diesel,wid,13887465,wiadomosc.html?ticaid=1d312 mi się opłaca, przy mojej nodze A5 pali mi max 7,5 w mieście... w benzynie myślę, że paliłoby "trochę" więcej... ......dziękujemy wyborcom PO proszę, polecam się wolę PO niż PiSiorów albo kretynów kłócących się o krzyż w sejmie no i wiadomo, że wysokie ceny paliw to tylko wina PO :oklaski:
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 to wina Unii + PO (przytakują każde polecenie z Brukseli....o nic dla polaków nie walczą) zresztą to zbyt długi temat żeby go na forum zaczynać
jedrekx Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 racja, lepiej go nie zaczynać bo się pokłócimy
Rekomendowane odpowiedzi