Kimi Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 No właśnie ten system sterowania się popsuł... i szyny się wygły pewnie.... :polew: Artur jak składałeś ten pociąg, że nie jedzie? ejej pociag to ja maluje nie składam a system sterowania ruchem to już nie moja firma tylko PKP Pracujesz w Pesie, rozumiem? No nic, co by to nie było, i tak nie mam innego wyjścia, bo innego połączenia do EL nie ma Dzięki i pozdrawiam Bydgoszcz
wera :) Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 sprzedam swoje alusy byłby ktoś chętny ??
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Misiaki Bydgoskie, jest ok, pociąg wyjechał o czasie, wszystko u Was na dworcu głównym bangla :good: Pozdrawiam CB :hi:
djbinek Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Siema! Kto jutro na spota do Torunia?
WIŚNIA Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 jakie S8 dzisiaj widziałem :slina: o numerach rej. S8IIIII coś takiego, cudo....
bula87 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 jakie S8 dzisiaj widziałem :slina: o numerach rej. S8IIIII coś takiego, cudo.... o ile było czarne i myślimy o tym samym to fajną felgę ma
bula87 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 ale 20" w B5 to już lekka przesada :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Listopad 2011, 21:18_________________________________________________
krzychu-trn Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 I co jest dziś spot w Toruniu? Wybiera się ktoś ? Ja mam dziś troszkę czasu a bede w okolicy i mógł bym się spotkać Proponuje 16.30 jezeli ktoś jest chętny oczywiście pisać czy się wybieracie
bula87 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 I co jest dziś spot w Toruniu? Wybiera się ktoś ? Ja mam dziś troszkę czasu a bede w okolicy i mógł bym się spotkać Proponuje 16.30 jezeli ktoś jest chętny oczywiście pisać czy się wybieracie ja dziś bije rekord w tempie pisania pracy mgr, a w garażu tylko Wołowina stoi z pustym bakiem odpadam tym razem
jedrekx Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 U mnie tez A5 jest chora i narzeka na brak paliwa
damian_qbass Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 U mnie tez A5 jest chora i narzeka na brak paliwa czyżby A5 zadużo paliła?? co jak co ale Ty Jedrek akurat na brak paliwa to nie powinieneś narzekać... :gwizdanie:
jedrekx Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 U mnie tez A5 jest chora i narzeka na brak paliwa czyżby A5 zadużo paliła?? co jak co ale Ty Jedrek akurat na brak paliwa to nie powinieneś narzekać... :gwizdanie: 7,2 to niedużo a jednak zdziwiłbyś się, że mogę jak każdy narzekać na brak paliwa :gwizdanie: i nie wiem czemu sądzisz, że ja nie mógłbym na to narzekać. chyba mnie przeceniasz
damian_qbass Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 wiesz... przeceniam, nie przeceniam... stwierdzam fakty... przyjmując że kogoś stać na auto za 100 tyś zł, co za tym idzie przychodów miesięcznych też nie ma takich małych, napewno ponad przeciętną ... narzekanie, narzekaniem..ludzie mający zwykłe, stare, czasem rozklekotane auta ,potrafiące spalić te 10-15 litrów zarabiający dosłownie grosze.. marudzą rzecz oczywista na nasz kraj ale jednak mimo wszystko jeżdzą... zauważyłem ostatnio dziwną mentalność.. polak jak to polak zawsze narzeka- podobno nikt nie ma tej kasy.. ale jakoś pod hipermarketami są zawsze całe tłumy ludzi biegające z kilkoma pełnymi torbami zakupów ...
Rekomendowane odpowiedzi