Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie ten system sterowania się popsuł... i szyny się wygły pewnie.... :polew: :polew: :polew:

Artur jak składałeś ten pociąg, że nie jedzie? :polew:

ejej pociag to ja maluje nie składam :polew:

a system sterowania ruchem to już nie moja firma tylko PKP :polew:

Pracujesz w Pesie, rozumiem? :naughty:

No nic, co by to nie było, i tak nie mam innego wyjścia, bo innego połączenia do EL nie ma :confused4:

Dzięki i pozdrawiam Bydgoszcz :hi:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sprzedam swoje alusy byłby ktoś chętny ??

Opublikowano

Misiaki Bydgoskie, jest ok, pociąg wyjechał o czasie, wszystko u Was na dworcu głównym bangla :good: :good: :good:

Pozdrawiam CB :hi: :hi: :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

dobry :>

Opublikowano

Siema! Kto jutro na spota do Torunia?

Opublikowano
:hi: jakie S8 dzisiaj widziałem :slina: :slina: o numerach rej. S8IIIII coś takiego, cudo....
Opublikowano

:hi: jakie S8 dzisiaj widziałem :slina: :slina: o numerach rej. S8IIIII coś takiego, cudo....

o ile było czarne i myślimy o tym samym to fajną felgę ma :naughty:

Opublikowano

ale 20" w B5 to już lekka przesada :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Listopad 2011, 21:18_________________________________________________ :bry:

Opublikowano

I co jest dziś spot w Toruniu? Wybiera się ktoś ? Ja mam dziś troszkę czasu a bede w okolicy i mógł bym się spotkać :) Proponuje 16.30 jezeli ktoś jest chętny oczywiście :) pisać czy się wybieracie :tongue4:

Opublikowano

I co jest dziś spot w Toruniu? Wybiera się ktoś ? Ja mam dziś troszkę czasu a bede w okolicy i mógł bym się spotkać :) Proponuje 16.30 jezeli ktoś jest chętny oczywiście :) pisać czy się wybieracie :tongue4:

ja dziś bije rekord w tempie pisania pracy mgr, a w garażu tylko Wołowina stoi z pustym bakiem :decayed: odpadam tym razem :hi:

Opublikowano

U mnie tez A5 jest chora i narzeka na brak paliwa :confused4:

Opublikowano

czyżby A5 zadużo paliła?? co jak co ale Ty Jedrek akurat na brak paliwa to nie powinieneś narzekać... :gwizdanie:

Opublikowano

czyżby A5 zadużo paliła?? co jak co ale Ty Jedrek akurat na brak paliwa to nie powinieneś narzekać... :gwizdanie:

7,2 to niedużo :wink4: a jednak zdziwiłbyś się, że mogę jak każdy narzekać na brak paliwa :gwizdanie: i nie wiem czemu sądzisz, że ja nie mógłbym na to narzekać. chyba mnie przeceniasz :wink4:

Opublikowano

wiesz... przeceniam, nie przeceniam... stwierdzam fakty... przyjmując że kogoś stać na auto za 100 tyś zł, co za tym idzie przychodów miesięcznych też nie ma takich małych, napewno ponad przeciętną ... :mysli: narzekanie, narzekaniem..ludzie mający zwykłe, stare, czasem rozklekotane auta ,potrafiące spalić te 10-15 litrów zarabiający dosłownie grosze.. marudzą rzecz oczywista na nasz kraj ale jednak mimo wszystko jeżdzą...

zauważyłem ostatnio dziwną mentalność.. polak jak to polak zawsze narzeka- podobno nikt nie ma tej kasy.. ale jakoś pod hipermarketami są zawsze całe tłumy ludzi biegające z kilkoma pełnymi torbami zakupów ...