bula87 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 widzę, że dziś dużo mnie nie ominęło właśnie wróciłem z trasy moim Wichrem też jestem za tym, aby zrobić świątecznego spota z wigilijną pizzą w większym gronie
Artur82 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 SUPER PANOWIE !!! i weź teraz przyjedz do Bydgoszczy na spota !!! :gwizdanie: i po co ten komentarz...poprostu wczesniej było wiecej chetnych a z TRN i tak nikt nie deklarował, że przyjedzie
WIŚNIA Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 widzę że tu stara bida Tak kpicie z posiadaczy Bmw a to całkiem normalni kierowcy i obywatele byłem wczoraj na spocie i poznałem parę osób zgrana ekipa nawet znajomego spotkałem
jedrekx Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 fajnie, że na spoty BMW jeździsz.. szkoda, że na naszym byłeś ostatnio... dawno temu :gwizdanie: ale co kto woli Tak kpicie z posiadaczy Bmw a to całkiem normalni kierowcy i obywatele byłem wczoraj na spocie znam kilku i w większości tacy nie są :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 21:32_________________________________________________Kierownik, wpłaciłeś za kalendarz? bo z tego co zauważyłem to nie ma wpłaty tylko od Ciebie z naszej wspólnej wysyłki..
Kierownik Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 nie mialem nawet czasu jutro poleci
rafi_a4 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 damian jak nie bedzie chetnych to my sie spotkamy i jak sie uda to przyjedzie trzech nowych klubowiczow-tylko okres przedswiateczny wiec nie wiadomo jak u nich z czasem ale sa chetni na spoty -a4 b6,a4 b5 i klubowiczka audi 80
jedrekx Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 z tego co mi wiadomo to tylko ja jestem klubowiczem z kuj-pom a tak w ogóle to
Artur82 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 z tego co mi wiadomo to tylko ja jestem klubowiczem z kuj-pom a tak w ogóle to
siucek Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Dawno mnie nie było :kox: tak sobie czytam i stwierdzam że na świątecznym spocie wypadałoby się pojawić :> :> Będę uważnie śledził poczynania organizacyjne !!!! :naughty:
jedrekx Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja się oczywiście piszę na tą pizzę w weekend, tylko muszę dokładniej znać dzień i godzinę żeby sobie wszystkie plany poustawiać no i przydałoby się też miejsce Siucek, a Ciebie to teraz bardzo często widuję głównie przy tej nowej siłowni na Wyzwolenia
siucek Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 A no tak :> :> mianowałem się Hardkorowyn koksem :kox: :kox:
Janekx Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 damian jak nie bedzie chetnych to my sie spotkamy i jak sie uda to przyjedzie trzech nowych klubowiczow-tylko okres przedswiateczny wiec nie wiadomo jak u nich z czasem ale sa chetni na spoty -a4 b6,a4 b5 i klubowiczka audi 80 fajnie by było gdybyście dali znać wcześniej i żeby godzina była mało wiele stała. Bo wiadomo, że każdy ma jakieś plany o ile osoby na miejscu mogą sobie podjechać w 5 min i najwyżej wrócić do domu jak nie wypali o tyle np ja mam do Bydgoszczy prawie 50 km
przemciotorun Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 z tego co mi wiadomo to tylko ja jestem klubowiczem z kuj-pom a tak w ogóle to a cala reszta to co?....... uzytkownicy..... ktorzy nie pili wodki z innymi klubowiczami....
jedrekx Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 z tego co mi wiadomo to tylko ja jestem klubowiczem z kuj-pom a tak w ogóle to a cala reszta to co?....... uzytkownicy..... ktorzy nie pili wodki z innymi klubowiczami.... nie denerwuj się Przemek - nie zauważyłeś emoty " " ? dla mnie forumowicz, vip, klubowicz to żadna różnica. liczy się człowiek tak w ogóle to ja z innymi na zlocie wódki nie piłem, ewentualnie piwo więc wyluzuj
Reniu Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Co by tu dużo nie mówić od zawsze był widoczny taki podział i nie jest to nic nowego.
Rekomendowane odpowiedzi