bula87 Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 a Jacek tak go zachwalał.. niestety V gen już trochę lat ma..ale podobno to standard w hondach tylne nadkola i klapa
dobis1 Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 tylną klapę muszę znaleźć bo nawet jak Pan Janek to zakamufluje to i tak ruda jest już w środku a jak sensownej maski nie znajdę to zagadam żeby ogarnął mają - na ścisłe nie jest taka złą a jak mam dać 200 za maskę na której jest szpachli więcej niż na mojej to mija się z celem...
dobis1 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 ja jadę do GDA i wrócę dopiero jutro wieczorem
Artur82 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 no i co nie ma więcej chętnych na jutrzejszy spot??
bula87 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 wszystko zależy od godziny czy się wyrobię, ale też jestem na tak
winczako Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ja w żurominie siedze do jutra rana :/. bawcie sie dobrze. ps. orientuje się ktoś czy jesli na jednym garze wypadaja mi 3-5 zaplonow to cewke juz wymieniac? Cos tam w aso koleś gderał o 50 wypadajacych... ale patrzac na to ze po wizycie u nich samochod gorzej sie zbieral i musialem wracac z reklamacja to jakoś nie mam zaufania :/
WIŚNIA Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 06:42 ---------- Previous post was at 06:40 ---------- to gdzie i o której spot?
Rekomendowane odpowiedzi