marcintuchola Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Bo często nie ma mnie w PL i dziewczyna jeździ autem i jednego alusa już porysowała, a szkoda mi ich... Zrobię i znowu może się porysować... Dlatego chce zejść na 18" z większym rantem chroniącym felgę
bula87 Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 jak temat vw mani? ja się piszę Marko Najlepszego!!
jedrekx Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 ja jeszcze nie wiem jak z manią, 01.08 wylatuję na wakacje i trochę mi się w chwili obecnej jeszcze pokiełbasiło.. ale określę się co do wyjazdu
Marko42 Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 :bry:jeszcze raz dzięki za życzenia trzeba teraz podleczyć kacora i będzie
Reniu Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 :bry:jeszcze raz dzięki za życzenia trzeba teraz podleczyć kacora i będzie Najlepsze na kaca, jest powietrze z materaca
manny90 Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 Dawno mnie tu nie było... trzeba nadrobić zaległości
manny90 Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 Szkoda gadać... Nawet telefonu nie było. Teraz znowu auto niewystawione, bo znowu awaria. Auto pali 7l/100km ON i 5l/100 płynu chłodniczego... Wymieniona pompa wody, krucieć, i zbiorniczek, kilka dni było dobrze i znowu to samo Oferta - Audi A4 - Witam!Mam do zaoferowania sliczna Audi A4 z roku 2002 Irej 2003 o poj.sil 1.9TDI o mocy 130km.Auto pod wzgledem wizualnym i technicznym Co myślicie? Prawdopodobnie pod koniec tygodnia będę w tamtych okolicach i planuje je obejrzeć... Mam tylko wrażenie, że przód coś kolorem odbiega, zobaczymy na żywo...
jedrekx Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 ma pomalowane dokładki z przodu i z tyłu, w 2003 dokładki nie były malowane. przód.. kolorowy. RNS-E też dokładane bo w tym roczniku nie było. weź VIN i poproś Stanleya o sprawdzenie
musti Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 Szkoda gadać... Nawet telefonu nie było. Teraz znowu auto niewystawione, bo znowu awaria. Auto pali 7l/100km ON i 5l/100 płynu chłodniczego... Wymieniona pompa wody, krucieć, i zbiorniczek, kilka dni było dobrze i znowu to samo Oferta - Audi A4 - Witam!Mam do zaoferowania sliczna Audi A4 z roku 2002 Irej 2003 o poj.sil 1.9TDI o mocy 130km.Auto pod wzgledem wizualnym i technicznym Co myślicie? Prawdopodobnie pod koniec tygodnia będę w tamtych okolicach i planuje je obejrzeć... Mam tylko wrażenie, że przód coś kolorem odbiega, zobaczymy na żywo... Prawy kierunkowskaz zaparowany , przedni zderzak coś ucieka , rsn-e dołożony , styrane wnętrze , kierownica się za bardzo świeci Jędrek graty za obronę
bula87 Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 Szkoda gadać... Nawet telefonu nie było. Teraz znowu auto niewystawione, bo znowu awaria. Auto pali 7l/100km ON i 5l/100 płynu chłodniczego... Wymieniona pompa wody, krucieć, i zbiorniczek, kilka dni było dobrze i znowu to samo Oferta - Audi A4 - Witam!Mam do zaoferowania sliczna Audi A4 z roku 2002 Irej 2003 o poj.sil 1.9TDI o mocy 130km.Auto pod wzgledem wizualnym i technicznym Co myślicie? Prawdopodobnie pod koniec tygodnia będę w tamtych okolicach i planuje je obejrzeć... Mam tylko wrażenie, że przód coś kolorem odbiega, zobaczymy na żywo... podobnie jak Jędrek myślę, że podejrzane auto ciekawe jak szczeliny na masce, bo na drugim zdjęciu dziwnie się różni od drugiej strony
jedrekx Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 dzięki Piotrek Darek, wydaje mi się, że z B6 w cenie ok 20 tys może być ciężko
Rekomendowane odpowiedzi