musti Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 dzięki Panowie :hi:Piotrek robię co mogę.. ja myślę , że któregoś pięknego weekendu i my coś trącimy
bula87 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 dzięki Panowie :hi:Piotrek robię co mogę.. ja myślę , że któregoś pięknego weekendu i my coś trącimy no przecież przyczepy zamówione i "ogólnopolski" pod Lipnem będzie :polew:
musti Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 dzięki Panowie :hi:Piotrek robię co mogę.. ja myślę , że któregoś pięknego weekendu i my coś trącimy no przecież przyczepy zamówione i "ogólnopolski" pod Lipnem będzie :polew: jo campingi na ostro i ruszamy z tematem , nawet poidło dla krów się znalazło
Robertuss Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 wez tylko tak jak Ci pisalem predzej przeczysc lekko styki albo psiknij jakims wd40... sie wie
hidden22 Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 WItam szukam kogos z Bydgoszczy kto by ogarnal kodowanie do RNS-e jak co pw
michu10 Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 jestem świeżakiem także proszę o zrozumienie Czy ktoś z was zmagał sie z nagraniem płyty do nawigacji w zegarach (FIS) zmarnowałem chyba 8 płyt ( każda na innej nagrywarce) i nic A działa na pewno bo mam oryginalną płyte map Niemiec 2001 rok chyba i śmiga. Mam zamiar jeszcze wyciągnąć czytnik płyt z bagażnika i spróbować wyczyścić bo czytałem że pomaga. a druga sprawa to jaka 'myjnie' polecacie do korektu lakieru ? Ktoś zna jakieś dobre " SPA" na terenie Torunia?
jedrekx Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 misja ledy dzisiaj nieudana jutro próbujemy walczyć dalej..
marcintuchola Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 jestem świeżakiem także proszę o zrozumienie Czy ktoś z was zmagał sie z nagraniem płyty do nawigacji w zegarach (FIS) zmarnowałem chyba 8 płyt ( każda na innej nagrywarce) i nic A działa na pewno bo mam oryginalną płyte map Niemiec 2001 rok chyba i śmiga. Mam zamiar jeszcze wyciągnąć czytnik płyt z bagażnika i spróbować wyczyścić bo czytałem że pomaga. a druga sprawa to jaka 'myjnie' polecacie do korektu lakieru ? Ktoś zna jakieś dobre " SPA" na terenie Torunia? Przeczyść laser powinno pomóc.
Artur82 Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 Manny90 co z B5, pisz bo jak nie to szukamy innej
jedrekx Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 Manny widziany dziś ok 15 na Kamiennej
Marko42 Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 ma ktoś jakiegoś linka do pobrania polskiego VCDS ?
Steve Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 Potrzebujesz koniecznie polski? Tam wszystko jest raczej zrozumiałe po angielsku... Jaką masz wersję VCDS na dzień dzisiejszy? PS. Drobny warning dla świeciaków. Trwa chyba jakaś obława na Wodnej. Ostatnio popołudniami regularnie ustawiają się koło Gajówki i na wysokości ciepłowni. Wyłapałem 300 :/
przemciotorun Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 jest ktos chetny jutro na umk na 20? a potem plaza...
Marko42 Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 Potrzebujesz koniecznie polski? Tam wszystko jest raczej zrozumiałe po angielsku... Jaką masz wersję VCDS na dzień dzisiejszy?PS. Drobny warning dla świeciaków. Trwa chyba jakaś obława na Wodnej. Ostatnio popołudniami regularnie ustawiają się koło Gajówki i na wysokości ciepłowni. Wyłapałem 300 :/ mam Polski Vag 4.9 muli się coś czasami nie mogę się połączyć a to z klimą z immo z tego względu chciałem coś innego
Rekomendowane odpowiedzi