Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Bart Ty żyjesz w ogóle :decayed: ?

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

założyłem dziś w wolnej chwili gwint na przód,trochę skręciłem do 63 cm wyjechałem z garażu i dopiero zauważyłem jak to komiczne wygląda:facepalm: tył koza przód bieżnik schowany mam nadzieję że jutro tył ogarnę bo wsią zalatuje :grin:

Opublikowano

Siemka :kawa:

Opublikowano
Opublikowano

dzień dobry :hi:

Opublikowano

nigdzie nie umawiają już na wymiany opon.. tzn umawiają na maj, więc postałem sobie Caddym godzinkę i wymienione oponki :naughty:

Opublikowano

:siema:

kolejny dzień w pracy.... mam dość a jeszcze tyle do urlopu :zemdlal::zemdlal:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Siemanko :kawa:

Opublikowano
Opublikowano

Witam

Może słyszeliście albo ktoś ma sprężarkę klimatyzacji do A4B5 2000r.Nr katalogowy 8D0 260 805 D .Dzięki za wszelkie info.Moja zatarła się i muszę kupić inną.Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia.

Opublikowano

zobacz w dziale sprzedam, bylo niedawno pare anglikow na czesci na sprzedaz, moze cos bedzie

Opublikowano

:siema:

Właśnie skończyłem zabawę z przepustnicą wyczyszczona zaadoptowana :wink: przy okazji wyczyszczona odma ( ależ tam syfu było )

efekt zajefajny :banan::banan::banan:

Opublikowano

Witaj

Czasem wystarczy coś przeczyścić :D Mam nadzieje że czyszczenie pomogło i audiczka lepiej chodzi.Tez to robiłem kiedyś.Myślę że spotkamy sie jakimś spocie.Mnie ostatnio też nie było na spotach ale miałem inną pracę a teraz chyba częściej będę.Pozdrawiam wszystkich audimaniaków.

Opublikowano
Witaj

Czasem wystarczy coś przeczyścić :D Mam nadzieje że czyszczenie pomogło i audiczka lepiej chodzi.Tez to robiłem kiedyś.Myślę że spotkamy sie jakimś spocie.Mnie ostatnio też nie było na spotach ale miałem inną pracę a teraz chyba częściej będę.Pozdrawiam wszystkich audimaniaków.

oj pomogło pomogło ostatnio strasznie wariował z obrotami

problem był tylko z jednym wężykiem którego nie dało rady ściągnąć i trzeba było ciąć potem okazało się że ów wężyk jest dostępny tylko w serwisie ale jakoś sobie poradziłem zapodałem inny i gitara