WIŚNIA Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 założyłem dziś w wolnej chwili gwint na przód,trochę skręciłem do 63 cm wyjechałem z garażu i dopiero zauważyłem jak to komiczne wygląda:facepalm: tył koza przód bieżnik schowany mam nadzieję że jutro tył ogarnę bo wsią zalatuje
silidario Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Bry Przepraszam że Mnie dawno nie było, niestety miałem nie miła sytuacje:(
jedrekx Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 nigdzie nie umawiają już na wymiany opon.. tzn umawiają na maj, więc postałem sobie Caddym godzinkę i wymienione oponki
wera :) Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 kolejny dzień w pracy.... mam dość a jeszcze tyle do urlopu :zemdlal:
gurban6 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Witam Może słyszeliście albo ktoś ma sprężarkę klimatyzacji do A4B5 2000r.Nr katalogowy 8D0 260 805 D .Dzięki za wszelkie info.Moja zatarła się i muszę kupić inną.Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia.
przemciotorun Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 zobacz w dziale sprzedam, bylo niedawno pare anglikow na czesci na sprzedaz, moze cos bedzie
Marko42 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Właśnie skończyłem zabawę z przepustnicą wyczyszczona zaadoptowana przy okazji wyczyszczona odma ( ależ tam syfu było ) efekt zajefajny :banan:
gurban6 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Witaj Czasem wystarczy coś przeczyścić Mam nadzieje że czyszczenie pomogło i audiczka lepiej chodzi.Tez to robiłem kiedyś.Myślę że spotkamy sie jakimś spocie.Mnie ostatnio też nie było na spotach ale miałem inną pracę a teraz chyba częściej będę.Pozdrawiam wszystkich audimaniaków.
Marko42 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 WitajCzasem wystarczy coś przeczyścić Mam nadzieje że czyszczenie pomogło i audiczka lepiej chodzi.Tez to robiłem kiedyś.Myślę że spotkamy sie jakimś spocie.Mnie ostatnio też nie było na spotach ale miałem inną pracę a teraz chyba częściej będę.Pozdrawiam wszystkich audimaniaków. oj pomogło pomogło ostatnio strasznie wariował z obrotami problem był tylko z jednym wężykiem którego nie dało rady ściągnąć i trzeba było ciąć potem okazało się że ów wężyk jest dostępny tylko w serwisie ale jakoś sobie poradziłem zapodałem inny i gitara
kaju Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zapraszam serdecznie http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/zlot-ogolnopolski-a4-oem-2-4-sierpnia-2013-ostrow-wielkopolski-270668/
Rekomendowane odpowiedzi