henias1987 Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 to ustalamy nastepny termin ale taki zeby wiekszej liczbie osob pasowalo i ni musi byc jutro a w tyg tez wam pasuje?? czy tylko weekendy??
qoperek Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 mi pasuje w sumie zawsze tylko dac znac
marcin_ducze Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Ja niestety jestem tylko do piątku, i zjade dopiero za dwa tygodnie. Jeśli tylko będe w domu to się pisze...
refliks Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 ...no dokladnie...jak wam pasuje, czy mogloby byc w dzien powszedni, czy tylko w weekendy?? Pozdro.
felipe.avant Opublikowano 12 Września 2008 Autor Opublikowano 12 Września 2008 ustalmy panowie jakiś dzień w tygodniu...
qoperek Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 yhyh tylko zeby bylo cieplo bo ostatnie dni sa jakies zimne ;/
felipe.avant Opublikowano 21 Września 2008 Autor Opublikowano 21 Września 2008 jak dla mnie nawet jutro drodzy przyjaciele.. :>
felipe.avant Opublikowano 25 Września 2008 Autor Opublikowano 25 Września 2008 przyjaciele zapowiada się ciepły weekend, komu pasuje zapraszam do myślecinka w sobote popołudniu bo bede oblegał tamtejsze stawy
qoperek Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 w sumie rodzinke wziasc na spacerek niezly pomysl
marcin_ducze Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Ja będe w domku w niedziele i pisze się na spotkanie..
Kubeł Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Witam kolegów z Bydgoszczy i okolic. Przepraszam, że zmieniam temat, ale jestem w potrzebie i jedynie na was mogę w tej chwili liczyć. Napisałem co prawda swoją prośbę w dziale "zakup kontrolowany" ale póki co bez odzewu. Pojawiło się następujące ogłoszenie: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6508996. Czy ktoś z mieszkańców Bydgoszczy zna lub oglądał to auto? A może ktoś jest w stanie przy okazji je oglądnąć? Niewykluczone, że będę się tam wybierać na oględziny auta z opcją jego kupna, ale chciałbym cokolwiek wcześniej wiedzieć na jego temat od osób niezależnych. A może jest ktoś kto ma Vaga i z kim mógłbym się umówić na wspólne oględziny samochodu? Będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc.
qoperek Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 nie znam tego auta i jakos go nie widzialem na uliczach raczej ... w tym tyg raczej ciezko bedzie u mnie z czasem zeby je zobaczyc a w nastepnym to niewiem , ale juz to fotce z opona przednia co pokazuje ze jest nowa jest cos nie tak bo jak sie przyjrzysz jak blotnik dolega do poczatku progu jakos tak nie spasowane raczej to jest
Kubeł Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Czesc, też to zauważyłem aczkolwiek może to być głupstwo, skutek jakiegoś wcześniejszego otaracia czy obicia. No właśnie takie rzeczy chciałbym sprawdzić. Rozumiem, że nie możesz, ale dzięki za odzew.
otles Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 koledzy zmieniam punkt :thumbup:zamieszkania CB na CT wiec sadze ze niedługo sie widzimy na jakimś zapoznaniu idę na WSB może ktoś tez tam uczęszcza co? PS. jestem na etapie poszukiwań lokum jak juz bede to sie odezwę
Gość SPEED31 Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 czy bedzie coś w naszym regionie ?? jakiś zlocik czy coś w tym stylu ??
felipe.avant Opublikowano 5 Października 2008 Autor Opublikowano 5 Października 2008 może niedzielka za tydzień, tradycyjnie na parkingu" Hali Łuczniczki " godz.14 stałe grono mile widziane hehe
strobo Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Dla wtajemniczonych i zainteresowanych Pamiętam,mam,jestem na etapie instalowania oprogramowania i prob
Rekomendowane odpowiedzi