Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raczej na bogato,bo by w domu siedzieli a tak to po barach sie szlajają

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja w domu siedze.... i wypatruje listonosza z moimi nowymi hamulcami

Opublikowano

narazie wszystko pod 288/25 zimowki mnie strasznie ograniczaja.... bo mam 4 nowe opony ale na czarnej stali w rozmiarze 15 :facepalm:

Opublikowano
narazie wszystko pod 288/25 zimowki mnie strasznie ograniczaja.... bo mam 4 nowe opony ale na czarnej stali w rozmiarze 15 :facepalm:

a gdzie avus-y? 312 nie wejdzie pod oryginalne zaciski i pod 15"?

Opublikowano

no wlasnie nie.... i to jest ten problem........ jak zaloze 312 to nie zaloze zimowek, a mam praktycznie nowe opony :facepalm: jak by sie udalo je w miare sprzedac to kupil bym 16" i napewno b byly 312 caly rok........ no zobaczymy moze bede przekladal.... w sumie to godzinka roboty :) a i tak gwintem trzeba krecic

Opublikowano

dlatego moich 16 nie sprzedawałem na zime idą,bo też mam hebel do wymiany i 312 właśnie chyba wlecą

Opublikowano

Ja właśnie mam ten sam problem bo już wpadły heble 320 i teraz muszę moje zimówki 15" zamienić na 17":facepalm::decayed:

Opublikowano

:siema:

jakiś spot by się przydał :eusathink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Ja właśnie mam ten sam problem bo już wpadły heble 320 i teraz muszę moje zimówki 15" zamienić na 17":facepalm::decayed:

wystarczą 16"

Opublikowano

wystarczą 16"

Jesteś pewnien że na przód 16" wejdzie:confused:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano

spokojnie ...nie przesadzajcie :wink:....320 to są małe krążki :decayed:

---------- Post dopisany at 15:47 ---------- Poprzedni post napisany at 15:46 ----------

17" jest potrzebne dopiero przy 345

Opublikowano

nie rozumiem ................

do zmian z 288 na 312 potrzebujesz tylko jarzm innych ....jeśli o to pytasz oszyfiście :decayed:

:hi:

ja od razu kupował bym inne heble....312 są słabe :whistling:

---------- Post dopisany at 07:51 ---------- Poprzedni post napisany at 07:48 ----------

lepiej od razu jakieś 320 albo 345(tu samochód zwalnia już odczuwalnie :naughty:) ....wtedy różnicę odczujesz ,a tak to tylko kaska wywalona :wink:

coś tam tematu przerobiłem u siebie już :wink::decayed:

Opublikowano

tak tylko ze w roku 96 i 1,6 prawdopodobnie bedzie mial 280/13 :kwasny: i w tym wypadku musi zmienic wszystko

Opublikowano

jak bym miał zmieniać wszystko to od razu na coś większego bym dłubał.......tak jak pisałem wcześniej....półśrodki są bez sensu :kwasny::wink:

Opublikowano

Tak Wladi jestem pewien bo ja tak mam :decayed: