Blondi89 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ja teraz zarażam, wiec lepiej sie pojawiac nie bede;) Jak bedzie cieplej to musimy sie na jakiegos browara wszyscy wybrac :> tylko, ze wtedy zamiast swoich bryk wezmiecie ze soba swoje dziewczyny/narzeczone/żony. Kurde, tylko kiedy to w koncu bedzie cieplej... Wczoraj w końcu ten normalny dowód rej. odebrałam, 3 dni po czasie, bo skleroza nie boli;)
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Blondi20 dobry pomysł z tym browarem ja bym dodał jeszcze bilard :>
Blondi89 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 No to jeszcze lepszy pomysł, bo nie musimy czekac az sie cieplej zrobi, bo ja w zasadzie myslalam o ogórdku piwnym, ale na szczescie Ty wpadles na cos lepszego :> To sie dogadamy jakos niedlugo na ten wypad wszyscy :>
Reniu Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Wszyscy? Niewykonalne Miało być już kilka big spotów i niewiele z tego wyszło
nowekbdg Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 wypalila tylko barka z moich czasow i bylo dobrze spokojnie nowek ma niedlugo urodzinki :gwizdanie:
psocia4 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Wszyscy? Niewykonalne Miało być już kilka big spotów i niewiele z tego wyszło zgadzam sie z Tobą!! mało prawdopodobne,,, no ale moze nowy rok przyniesie zmiany
nowekbdg Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 no to dzis jest ten spot czy nie bo nawet filip chce wpasc
Petara Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 No ja ogarnąłem dzis sobie do konca wskaznik doładowania :decayed:Prawie do konca bo w przyszlym tygodniu jak bedzie obity materiałem to zrobie na cacus No ale wracaja do sprawy heh..Jak jest nowy gadzet to trzeba go wypróbowac Heh 1,2,3,4 turbo slicznie dmucha...1.5,1.6,1.7 i Notlauf Nosz kurde mowie o co kaman...druga próba....To samo Mowie tak nie moze byc do domku po laptoamacik podłączam vaga sprawdzam błędy a tu patrze jeden sie namalował...Skasowałem i sobie mysle trza by dynamiczne zrobic...1 próba to samo...błąd równiez wyskoczył...2 próba to samo... 3 próba...No jest ok heh Wyglada na to ze chyba uprawiam PSJ i za bardzo dbam o dmuchawke Widzisz Reniu mówiłem Ci ostatnio na spocie ze czasami to szatan z niej był a ona takie przeładowanie miała :gwizdanie:
manny90 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Jestem za browarem i bilardem A czy będę na spocie nie wiem, zależy jak się z robotą wyrobię. Mam nadzieję, że uda mi się zawitać, chociaż na chwile. Rafi, masz jeszcze te programy na myjnie?
jedrekx Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ja dziś odpadam... nie wyrobię się po prostu
nowekbdg Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 kto jest za spotem dzisiejszym??[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 13:42_________________________________________________cisza i cisza to chyba ja i reniu tylko.... :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 14:34_________________________________________________może jakas sesja zdjeciowa w ladnych miejscach np myslecinek starowka...
Reniu Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Mnie na dzisiejszym spocie nie będzie. Ide spać
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ja chciałbym przyjechać....ale nigdy nie wiadomo co wypadnie(jak się ma małe dziecko tak jest niestety ).jak nic nie wypadnie to jestem obecny....kiedyś musi być ten drugi raz
nowekbdg Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 narazie cisza wiec dzisiejszy spot chyba odpada..
Petara Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Mnie tez dzis nie ma :gwizdanie: Co za duzo to nie zdrowo :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 czyli frekwencja "zerowa"??
Rekomendowane odpowiedzi