Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
wizualnie do dopracowania, ale wygląda ciekawie :wink:

dziś widziałem auto Kuby, jak byłem rano u Konarzewskiego.. pięknie teraz wygląda! jeszcze listwy boczne i będzie w ogóle petarda :naughty:

Dziękuje za miłe słowo, ale tak upierd...nego samochodu dawno nie miałem, listwy z czasem też będą. Niby kolejny S-Line, ale ja w Bydgoszczy nie widziałem jeszcze.

Na przyszłość Motul 8100 X-cess 5W40 czy tam jakis inny nie znam się na nim do ogarnięcia za jakieś 150zł na miejscu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

dziś widziałem auto Kuby, jak byłem rano u Konarzewskiego.. pięknie teraz wygląda! jeszcze listwy boczne i będzie w ogóle petarda :naughty:

Dziękuje za miłe słowo, ale tak upierd...nego samochodu dawno nie miałem, listwy z czasem też będą. Niby kolejny S-Line, ale ja w Bydgoszczy nie widziałem jeszcze.

Na przyszłość Motul 8100 X-cess 5W40 czy tam jakis inny nie znam się na nim do ogarnięcia za jakieś 150zł na miejscu.

Pozdrawiam.

oooo i z tym motuklem to jest ciekawa inforamcja...Kuba a filtry manna tez masz??

Opublikowano

To wyrezałem... Nowego członka grupy kujawsko-pomorskiej :kox:

Trzeba ISOFIX montować :polew:

Opublikowano

Gratulacje ::decayed:

:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:

Opublikowano

many gratulacje :drunk:

Opublikowano

Dzięki ;) Może nawet Recaro młodemu/młodej sprawię ;)

Opublikowano

o kur.a gratulacje Darek! kumpel od najmłodszych lat i tu takie rzeczy.. byleby mnie nie to jeszcze nie spotkało :grin:

Kuba, nie zwróciłem uwagi czy był brudny :decayed: ja zostawiałem Q7 u Cyranowicza bo uznali reklamację :wink:

Opublikowano

Dzięki Jędras! Pozdrów Natalię :wink:

Opublikowano

a pozdrowię, pozdrowię. już się jej pochwaliłem Twoim modem :decayed:

---------- Post dopisany at 12:26 ---------- Poprzedni post napisany at 11:16 ----------

tak w ogóle to 100 lat heretic! :hi:

Opublikowano

Siemano Zboki :naughty:

Niebawem może będę na działce także chętnych na grilla zapraszam :decayed:

Opublikowano

Pozdrawiam.

oooo i z tym motuklem to jest ciekawa inforamcja...Kuba a filtry manna tez masz??

dzik się pomylił i mi do disla przysłał i leży w szafie Mann W940/25 funkiel nówka jak chcesz to ci pod klatkę podrzucę za dobrego browara :wink:

---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ----------

graty tatao :decayed:

Opublikowano

:bry: Manny Gratulacje :drinks:

ps. żeby nie było, że nic się nie dzieje to...

20130706_143457.jpg

niby na feldze 17" na tym poziomie było 59 cm od krawędzi nadkola do ziemi u mnie teraz jest 69 i 71 :facepalm::polew:

Opublikowano

allroad :naughty:

Opublikowano
:hi: wszystkim :)
Opublikowano
allroad :naughty:

allroad++ nawet bym powiedział, nie każdy ma podwójne sprężyny z tyłu :kox:

Opublikowano

kto ma w Świeciu srebrnego avanta na 19" z golfa V? z czarnym grillem i znaczkiem?

Opublikowano
kto ma w Świeciu srebrnego avanta na 19" z golfa V? z czarnym grillem i znaczkiem?

jakiś sąsiad Kempesa chyba o ile dobrze pamiętam, widziałem go dziś miałeś rację trochę jak wóz drabiniasty przez miasto leci tylko bez konia z przodu :wink: