jedrekx Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Artur, widziałem, że dziś Tomiczka Twoim pomykał
Artur82 Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Artur, widziałem, że dziś Tomiczka Twoim pomykał wiem wiem, właśnie mi mówił, że Ciebie widział
jedrekx Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 ale co Ci powiem, to w lusterku przy włączonym DRL wygląda jak bandzior :kox: dałeś jakiś dystans na tylne koła? bo wyglądały jakby były bardziej "wypchnięte" chyba, że już po prostu długo auta nie widziałem.. petarda :kox:
manny90 Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Artur, widziałem, że dziś Tomiczka Twoim pomykał wiem wiem, właśnie mi mówił, że Ciebie widział Zdaje się, że mijałem go na Solskiego Coś mi nie pasowało, auto znajome tylko kierowca nie ten
WIŚNIA Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 dzisiaj do firmy przyjechał kolo A4 B8 z tego roku czarny avant s-line na rotorach i gebelskich blachach ja do do typa "ładne B8 widać nówka sztuka,a on do mnie,B8? nawet nie wiedziałem że to taki model, a czy takie nowe to chyba nie 5 tyś. km. ma już przejechane
bula87 Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 joł bula widziany na osiedlu A4 a widziałeś jak się prezentowała na podjeździe? ja dziś w Toruniu na parkingu obok mnie spotkałem auto Damiana:wink: nie przycierasz już o nic?? nie jak na razie odpukać jest dobrze i nigdzie nie przycieram bardzo przyjemny mod dla oka i właściwości jezdnych Muszę oblukać pytanie tylko gdzie:naughty: na spocie Robercie
Robertuss Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Twoje auto też sie ładnie prezentuje na glebie i tych felach.Widziałem Cie ostatnio w Decznie w tygodniu pakowałeś sie do auta stojąc koło mnie (w zasadzie czekałem aż skończysz żeby wsiąść do siebie ) Jak odjeżdzałeś zczaiłem klubowe ramki i zastanawiałem sie czy Cie na forum widać. Teraz po zdjęciu w podpisie poznałem Pamiętam Musiałem małego do fotelika zapakować. Sorki, że musieliście chwilę poczekać joł bula widziany na osiedlu A4 a widziałeś jak się prezentowała na podjeździe? ja dziś w Toruniu na parkingu obok mnie spotkałem auto Damiana:wink: nie przycierasz już o nic?? nie jak na razie odpukać jest dobrze i nigdzie nie przycieram bardzo przyjemny mod dla oka i właściwości jezdnych Muszę oblukać pytanie tylko gdzie:naughty: na spocie Robercie no racja
Madox Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Twoje auto też sie ładnie prezentuje na glebie i tych felach.Widziałem Cie ostatnio w Decznie w tygodniu pakowałeś sie do auta stojąc koło mnie (w zasadzie czekałem aż skończysz żeby wsiąść do siebie ) Jak odjeżdzałeś zczaiłem klubowe ramki i zastanawiałem sie czy Cie na forum widać. Teraz po zdjęciu w podpisie poznałem Pamiętam Musiałem małego do fotelika zapakować. Sorki, że musieliście chwilę poczekać Spoko akurat bylem zajęty oblukaniem Twojej fury więc mi sie nie spieszyło
Artur82 Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 ale co Ci powiem, to w lusterku przy włączonym DRL wygląda jak bandzior :kox: dałeś jakiś dystans na tylne koła? bo wyglądały jakby były bardziej "wypchnięte" chyba, że już po prostu długo auta nie widziałem.. petarda :kox: nie nie ...ja mam w letnich takie kozackie ET 29 ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ---------- Artur, widziałem, że dziś Tomiczka Twoim pomykał wiem wiem, właśnie mi mówił, że Ciebie widział Zdaje się, że mijałem go na Solskiego Coś mi nie pasowało, auto znajome tylko kierowca nie ten no wiedze, że jakby co to byłbym na bieżąco gdzie się znajduje....... ...ale miłe to jest
jedrekx Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 dzisiaj do firmy przyjechał kolo A4 B8 z tego roku czarny avant s-line na rotorach i gebelskich blachach ja do do typa "ładne B8 widać nówka sztuka,a on do mnie,B8? nawet nie wiedziałem że to taki model, a czy takie nowe to chyba nie 5 tyś. km. ma już przejechane widuję kolesia codziennie u mnie na osiedlu
jedrekx Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Piątek i sobota jestem na działce u kumpla także odpadam.. a jutro Warszawa :/
silidario Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja w piątek z miłą checią ale dopiero po 19 praca ...
WIŚNIA Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja w piątek z miłą checią ale dopiero po 19 praca ...
Artur82 Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 ja na spot pisze sie w niedziele bo w piatek i sobote goszcze w Berlinie
barteksak Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 http://www.facebook.com/MotomaniakKlubBydgoszcz?fref=ts w sobote spot wszystkich marek pod łuczniczką o 20 potem przejazd na zachem i tam troche mają się chłopaki pogonić ^^
Rekomendowane odpowiedzi