wladi Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zdaje się że mijałem się z Jędrzejem na A1 a całkiem możliwe, bo do Władysławowa jechałem z Natalią mogłeś zagadać na CB, ja Cię niestety nie widziałem Następny goguś co był nie daleko ode mnie i się nie odezwał
jedrekx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Włodek, chciałem podjechać.. ale po tym ile się nastałem w korku w sobotę jak postawiłem samochód na parkingu to wziąłem się za piwko
Kuba94 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Będzie w następną sobote ? ja tam latałem na kole czarnym moto, tym razem będę swoją a4 raczej jak macie jakieś naklejki a4-klub lub inne gadżety to chętnie zakupie
jedrekx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 gadżety to się kupuje tu na forum
wladi Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Włodek, chciałem podjechać.. ale po tym ile się nastałem w korku w sobotę jak postawiłem samochód na parkingu to wziąłem się za piwko Trzeba było dać znać to ja bym podjechał
Kempes_1985 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zdaje się że mijałem się z Jędrzejem na A1 a całkiem możliwe, bo do Władysławowa jechałem z Natalią mogłeś zagadać na CB, ja Cię niestety nie widziałem Borą jechałem na CB się nie odzywałem bo Dzieci spały
WIŚNIA Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Będzie w następną sobote ? ja tam latałem na kole czarnym moto, tym razem będę swoją a4 raczej jak macie jakieś naklejki a4-klub lub inne gadżety to chętnie zakupie to ty miotał tym motorem jak szatan byle dalej od mojej czornej
bula87 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Będzie w następną sobote ? ja tam latałem na kole czarnym moto, tym razem będę swoją a4 raczej jak macie jakieś naklejki a4-klub lub inne gadżety to chętnie zakupie tam w tym motorze coś Ci chyba z elektryka nie gra co? Bo z Wiśnią myśleliśmy, że Ci dynamo wypadło gdzieś, że świateł nie było
WIŚNIA Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Będzie w następną sobote ? ja tam latałem na kole czarnym moto, tym razem będę swoją a4 raczej jak macie jakieś naklejki a4-klub lub inne gadżety to chętnie zakupie tam w tym motorze coś Ci chyba z elektryka nie gra co? Bo z Wiśnią myśleliśmy, że Ci dynamo wypadło gdzieś, że świateł nie było mrugały, mrugały ---------- Post dopisany at 20:28 ---------- Poprzedni post napisany at 20:27 ---------- może za szybko jechał i się zębatka w dynamie łysa zrobiła
silidario Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 To ta prędkość hehe ... od tego przeciągu to nawet w Audi by zgasło światło
barteksak Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 siemaneczko )) nie bylo mnie tu dlugooo ehhh praca/delegacja i taki oto ***j ....
silidario Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 siemaneczko )) nie bylo mnie tu dlugooo ehhh praca/delegacja i taki oto ***j .... Zastanawialismy sie w sobote wlasnie gdzie sie podziales
WIŚNIA Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 p*****lona pogoda:kwasny: przez rozkojarzenie dokładka do naprawy i przytarta felga
wera :) Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 chlopaki potrzebuje pomocy zacina mi sie zamek w klapie od bagażnika i czesto nie chce sie otworzyc nie mam pojecia jaka jest tego przyczyna
Rekomendowane odpowiedzi