szczepan24 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Siemka :-) Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 bry wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAPi Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 tylko i może byśmy się kiedys umówili na jakiegoś spot...ale nie w ten weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAPi Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 tylko i może byśmy się kiedys umówili na jakiegoś spot...ale nie w ten weekend Jestem za kolejna sobota tj 21 popoludniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 ....może byśmy się kiedys umówili na jakiegoś spot...ale nie w ten weekend hahahahha coś nam nie wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 no to ja się piszę na 21.12 kto jeszcze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 postaram sie tez byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jak mi się uda i będę w stanie to tez przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 na 21. jeśli będę zdrowy to się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 akurat będe w Bdg wiec zalece:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Poszedł odzew jak grzyby po deszczu... wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 b8 idzie pod młotek....nie wiem ,czy coś tam przy tym golasie będzie w tym momencie jeszcze robione ..... Skubaniec, nic mi nie mówił! czyli jednak mojego parcha chce wziąć? powiedział ,że..." więcej diesla na placu nie postawi " czy to ten Pan z którym prowadziłem konwersację w Gliwicach? Yyy nie wiem....przyjechał czarnym b8 w avancie ? Niski , kiedyś blondyn zaciągał po śląsku ? wysłane z one v to ten :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 :hi:Ja też postaram się wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 no to może w koncu jakis porzadny spot sie uda zrobić!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 oby, oby.. mój ostatni z jakąś "większą" frekwencją był chyba we wrześniu przed moim urlopem.. na Łuczniczce na spocie Motomaniaka mam nadzieję, że już będę w 100% zdrowy tak poza tym to, jak co roku, zachęcam Was do wzięcia udziału w akcji SRTB Dzieciom: SRTB Dzieciom - Boże Narodzenie 2013 całość przeznaczona będzie na dzieciaki z domów dziecka.. liczy się każdy grosz, ja przelewam co roku. moim zdaniem warto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 b8 idzie pod młotek....nie wiem ,czy coś tam przy tym golasie będzie w tym momencie jeszcze robione ..... Skubaniec, nic mi nie mówił! czyli jednak mojego parcha chce wziąć? powiedział ,że..." więcej diesla na placu nie postawi " czy to ten Pan z którym prowadziłem konwersację w Gliwicach? Yyy nie wiem....przyjechał czarnym b8 w avancie ? Niski , kiedyś blondyn zaciągał po śląsku ? wysłane z one v to ten :polew::polew: bierz Arcziego pod pachę i wpadajcie 21 na "kawe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 b8 idzie pod młotek....nie wiem ,czy coś tam przy tym golasie będzie w tym momencie jeszcze robione ..... Skubaniec, nic mi nie mówił! czyli jednak mojego parcha chce wziąć? powiedział ,że..." więcej diesla na placu nie postawi " czy to ten Pan z którym prowadziłem konwersację w Gliwicach? Yyy nie wiem....przyjechał czarnym b8 w avancie ? Niski , kiedyś blondyn zaciągał po śląsku ? wysłane z one v to ten :polew::polew: bierz Arcziego pod pachę i wpadajcie 21 na "kawe" Arturoo ta menda już mnie nie odwiedza ale próbuj z nim pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 b8 idzie pod młotek....nie wiem ,czy coś tam przy tym golasie będzie w tym momencie jeszcze robione ..... Skubaniec, nic mi nie mówił! czyli jednak mojego parcha chce wziąć? powiedział ,że..." więcej diesla na placu nie postawi " czy to ten Pan z którym prowadziłem konwersację w Gliwicach? Yyy nie wiem....przyjechał czarnym b8 w avancie ? Niski , kiedyś blondyn zaciągał po śląsku ? wysłane z one v to ten :polew::polew: bierz Arcziego pod pachę i wpadajcie 21 na "kawe" Arturoo ta menda już mnie nie odwiedza ale próbuj z nim pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi