marcintuchola Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Koledzy mam pytanie chce okleic dach w audi na kruczej18 koszt 738zl a tutaj http://www.autofolie.bydgoszcz.pl/ 450zl. Oklejal ktoś już coś w tych firmach? Wysłane z mmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 738zl.... czym oni to kurna obklejaja..... powiem szczerze ze niedal bym wiecej za obklejenie dachu niz koszt malowania dachu/elementu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 No tak tylko ja nie chce malować dachu bo czasem się znudzi to się ściągnie Wysłane z mmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 ja nie mowie o malowaniu tylko o cenie, zobacz nawet na allegro za ile mozna kupic folie na taki dach i nie mowie o tych najtanszych.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 A ja kurczę nie podjadę nawet w sobotę bo raniutko lecę do Holandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Panie i Panowie.... potrzebuję naprawdę DOBREGO lakiernika w okolicy! temat ciężki, bo to eSowy kolor srebrny, a jam jest klient ciężki i wymagający ;-). Możecie wskazać jakiś godny kierunek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 z tego co słyszałem to srebrny jest ciężkim kolorem do malowania i łatwo go spie*dolić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 No tak tylko ja nie chce malować dachu bo czasem się znudzi to się ściągnie Wysłane z mmi zobacz po firmach reklamowych typu Firma na zicher taniej wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Z ciekawości jutro zadzwonię Wysłane z mmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAPi Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Co że spotem kiedy i o której Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0nter Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Odnośnie oklejenia to zapytaj się jeszcze w Przyciemnianie szyb, tapicerki samochodowe, Black Sun Toruń Dwaj koledzy robili szyby u nich i są zadowoleni, z tego co widać w ofercie mają też oklejanie kolorową folią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAPi Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 To spotkajmy się w sobotę 11.01 o 18 na parkingu Tesco Kto będzie wpiszcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 zgłaszam swoją obecność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAPi Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 No to skoro na sobotę nie ma chętnych to proponuje niedzielę tesco godzina 18 kto mógłby się zjawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 No to skoro na sobotę nie ma chętnych to proponuje niedzielę tesco godzina 18 kto mógłby się zjawić? w niedziele ja raczej bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAPi Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 napiszcie jeśli ktoś chce przyjechać, jak nie ma więcej chętnych to nie ma sensu jechania do Tesco, Arutr82 wpadaj do mnie na spokojnie podłubiemy i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 To ja na spota cisne 220km a tu d*pa:eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumak Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witam, lata ktoś może z Brodnicy lub okolic? Może jakiś mały spocik w Brodnicy? Jest ktoś chetny? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi